Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΡομά ξuλοκόπησαν μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο ΝΑΤΟ - Νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ

Ρομά ξuλοκόπησαν μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο ΝΑΤΟ – Νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ

Άγρια ήταν η χθεσινή νύχτα στη Δυτική Αττική και τον Ασπρόπυργο, με εκτεταμένα επεισόδια που προκάλεσαν οι Ρομά, ενώ πυρπόλησαν λεωφορείο και επιχείρηση με λάστιχα. Επίσης ξυλοκόπησαν έναν μοτοσικλετιστή, ο οποίος ήταν οπερατέρ τηλεοπτικού συνεργείου και επέστρεφε στην έδρα, απειλώντας τον με καραμπίνα. Ο άνθρωπος σήμερα πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ.

Άγριος ξυλοδαρμός μοτοσικλετιστή, ο οποίος είναι οπερατέρ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, σημειώθηκε χθες το βράδυ στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο, κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων επεισοδίων με τους Ρομά, που πυρπόλησαν επιχείρηση αλλά και αστικό λεωφορείο.

aspropirgos 112

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, ο άνδρας κινούταν με τη μηχανή στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, αφού είχε καλύψει τα επεισόδια που σημειώνονταν στην περιοχή. Ξαφνικά, πετάχτηκαν μπροστά του Ρομά, οι οποίοι τον απείλησαν με καραμπίνα που του έβαλαν στο κεφάλι.

Ο οπερατέρ υπό την απειλή του όπλου δεν αντέδρασε και οι Ρομά τον ξυλοκόπησαν βάναυσα, ενώ του πήραν όλον τον εξοπλισμό και τις κάμερες που είχε σε κουτί πάνω στη μηχανή. Ο άνδρας στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύτηκε, ενώ φέρει μώλωπες σε όλο του το σώμα, ευτυχώς όμως δεν έχει σπασίματα ή κάποια μη αναστρέψιμη βλάβη. Το απόγευμα της Πέμπτης πήρε εξιτήριο.Τα πιο σημαντικά