Ρομά επιτέθηκαν σε 50χρονο έξω από ΑΤΜ στη Ρόδο

16 Σεπτεμβρίου, 2018 8:07 ΜΜ
More videos

Επίθεση από Ρομά δέχτηκε 50χρονος Ροδίτης μας έξω από υποκατάστημα Τράπεζας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί!

Ο 50χρονος εκτός από το νοσοκομείο, όπου μετέβη για την παροχή των πρώτων βοηθειών, μετέβη και στο αστυνομικό Τμήμα Ρόδου υποβάλλοντας μήνυση!

Σύμφωνα με όσα ο 50χρονος κατήγγειλε μιλώντας στη «Ροδιακή», όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2 χθες το μεσημέρι σε υποκατάστημα Τράπεζας όπου βρισκόταν για μία συναλλαγή του. Την ίδια ώρα μέσα στο υποκατάστημα βρίσκονταν και δύο νεαροί Ρομά ηλικίας περίπου 25 ετών.

Ξαφνικά ο ένας εξ αυτών άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τους υπαλλήλους του υποκαταστήματος και εν συνεχεία βγήκε έξω. Λίγα λεπτά αργότερα το ίδιο έκανε και ο ομόφυλός του.

Όταν ο 50χρονος βγήκε έξω από το υποκατάστημα και προσπάθησε να ρωτήσει τον νεαρό Ρομά τι ήθελε και γιατί φώναζε, εκείνος του όρμηξε και τον χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό, ενώ του έσπασε και τα γυαλιά που φορούσε!

Στη συνέχεια ο 25χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 50χρονος μετέβη στο νοσοκομείο της Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες και στο αστυνομικό Τμήμα Ρόδου όπου και υπέβαλε μήνυση.

Σημειώνεται πως οι δύο νεαροί Ρομά διέφυγαν με δίκυκλο μοτοποδήλατο, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της αστυνομίας. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: rodiaki