Συνοδός κυριών αποκάλυψε τι του ζητάνε περισσότερο οι πελάτισσές του

10 Νοεμβρίου, 2018 12:03 ΠΜ
More videos

Ο Ράιαν Τζέιμς είχε μια σταθερή δουλειά στον τομέα των οικονομικών όταν πήρε την απόφαση να αφήσει αυτή την δουλειά και να γίνει σuνοδός κuριών.

Ο Τζέιμς πήρε την ιδέα από μια πρώην του που εργαζόταν σε αυτόν τον τομέα και παραιτήθηκε από την σταθερή δουλειά του και τώρα χρεώνει από 350 μέχρι 5.500 ευρώ σε όποια κυρία θέλει να βρεθεί προσωπικά μαζί του.

Ο 30χρονος από το Σίδνεϊ μίλησε στην εκπομπή “The Morning Show” λίγο πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο του στο οποίο μιλάει για τις εμπειρίες του, για το πως μίλησε στην οικογένεια του για την καινούργια του δουλειά και το τι του ζητάνε οι γυναίκες.

Δείτε το βίντεο

“Στην αρχή δεν το αποκάλυψα στην οικογένειά μου. Όταν ξεκίνησα το είπα πολύ σύντομα στους φίλους μου. Η οικογένειά μου το έμαθε λίγο αργότερα”, ανέφερε ο Τζέιμς.

“Οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες. Δεν μου φέρονται διαφορετικά εξαιτίας του επαγγέλματος που κάνω τώρα. Σίγουρα, δεν είναι μια δουλειά που κάθε γονιός ονειρεύεται για το παιδί του αλλά δεν μου φέρονται διαφορετικά εξαιτίας αυτού”, πρόσθεσε.

“Από αυτά που βλέπω οι άντρες επικεντρώνονται περισσότερο στην σeξουαλική πλευρά των πραγμάτων. Και οι γυναίκες δίνουν σημασία στο σeξ διαφορετικά δεν θα έρχονταν σε μένα αλλά περνάμε αρκετό χρόνο μιλώντας για διάφορα πράγματα.”

“Οι πελάτισσες μου λένε ότι μέσα από τις εpωτικές συνευρέσεις τους βλέπουν ότι οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο για την δική τους ευχαρίστηση. Τελειώνουν και αυτό ήταν. Οι γυναίκες θέλουν η προσοχή να είναι πάνω τους. Σε πολλές αρέσει να ανταποδίδουν αλλά θέλουν να βρίσκεται η ευχαρίστησή τους στο επίκεντρο.”

“Η νεότερη πελάτισσα που έχω είναι 20 ετών. Είναι σπάνιο να έχω πελάτισσες σε αυτή την ηλικία αλλά συμβαίνει”, ανέφερε ο Ράιαν.

“Πολλές από τις γυναίκες θα μπορούσαν να πάνε σε ένα μπαρ να γνωρίσουν έναν τύπο και να κάνουν σeξ. Όμως θέλουν μια διαφορετική εμπειρία.”

“Μερικές φορές οι γυναίκες είναι προσφάτως χωρισμένες ή είναι ακόμα παντρεμένες αλλά δεν έχουν σeξουαλικές σχέσεις για καιρό. Είχα πελάτες που ήταν ζευγάρια και ήθελαν να κάνουμε τρίο ή κοπέλες που ήταν παρθένες.”

[dailymail]