Ρόδος: Πρώην σύντροφος 21χρονου: «Ήταν βίαιος και στην ερωτική πράξη ήθελε βίαια πράγματα»

10 Δεκεμβρίου, 20185:07 ΜΜ
More videos

Η πρώην σύντροφος του 21χρονου κατηγορούμενου μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου και αποκάλυψε βίαιες συμπεριφορές του.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, ήταν καλά μαζί του και της φερόταν μια χαρά, ωστόσο στο κρεβάτι λίγο πριν την ολοκλήρωση της πράξης, έβγαζε βίαιες συμπεριφορές ωστόσο όχι κάτι ακραίο.

Σύμφωνα με την ίδια, της είχε εξηγήσει πως κάτι του είχε συμβεί και ήταν έτσι, χωρίς ωστόσο να θέλει να επεκταθεί περισσότερο επειδή ήταν κλειστός χαρακτήρας. Η πρώην σύντροφος του αποκάλυψε πως δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι εκείνος είναι μπλεγμένος σε μια τέτοια υπόθεση.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

Ο πατέρας του 21χρονου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ αποκαλύπτοντας: “Ο γιος μου είναι συγκλονισμένος και μετανιωμένος που δεν είχε το κουράγιο να αποτρέψει το μοιραίο”.

Αρχικά, ο πατέρας του 21χρονου κατηγορούμενου ανέφερε: “Η οικογένειά μου είναι συγκλονισμένη με το θάνατο της κοπέλας Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ο γιος μου είναι συγκλονισμένος και μετανιωμένος που δεν είχε το κουράγιο να αποτρέψει το μοιραίο. Όλη η οικογένεια περνάμε Γολγοθά. Φοβάμαι ότι θα στιγματιστούμε ακόμη και αν αποδειχθούν όσα υποστηρίζει ο γιος μου”.

Μιλώντας για τη σχέση του με τον γιο του ανέφερε: Ήμασταν πολύ κοντά με τον γιο μου και ό,τι πρόβλημα κι αν είχε. Ο γιος μου είναι ένα καλό, φιλότιμο και εργατικό παιδί. Δούλευε μαζί μου στις επιχειρήσεις μου. Δεν προκαλούσε προβλήματα ο γιος μου. Ίσως μια δυο φορές όπως όλα τα παιδιά” και συνέχισε: “Ο γιος μου υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήταν αυτός που χτύπησε την κοπέλα”.

Τέλος, αποκάλυψε πως ο γιος του, του αποκάλυψε: “Σοκαρίστηκα από τη βιαιότητα του συγκατηγορούμενού μου και φοβήθηκα για τη ζωή μου”.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News