Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
διεθνήΡıζική αλλαγή για την Κέιτ Μίντλετον: Η πρόσλnψη που δείχνει ότι ετοıμάζεται...

Ρıζική αλλαγή για την Κέιτ Μίντλετον: Η πρόσλnψη που δείχνει ότι ετοıμάζεται για την νέα εποχή της μоναρχίας

Το 2024 ξεκίνησε με δυσάρεστες ειδήσεις από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, με τα προβλήματα υγείας της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου.

Και ενώ η Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζεται για την επιστροφή της στις δημοσίες εμφανίσεις σε ένα μήνα και κάτι, οι κινήσεις της πίσω από τις κλειστές πόρτες είναι ενδεικτικές του τι θα ακολουθήσει.

Ριζική αλλαγή για την Κέιτ Μίντλετον: Η πρόσληψη που δείχνει ότι ετοιμάζεται για την νέα εποχή της μοναρχίας

Όπως έγινε γνωστό, η Κέιτ Μίντλετον έχει εκμεταλλευτεί ολο αυτό το διάστημα της απουσίας της οργανώνοντας το μέλλον της. Και αποφάσισε να κάνει μια σημαντική αλλαγή.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ προσέλαβαν ένα άτομο που ήταν πολύ σημαντικό για τη βασίλισσα Ελισάβετ, ως ανώτερο προσωπικό βοηθό τους.

Η συγκεκριμένη θέση είναι πολύ σημαντική και η Κέιτ Μίντλετον είχε μείνει χωρίς ιδιωτική γραμματέα από τότε που αποχώρησε η Χάνα Κόκμπερν-Λότζι τον Οκτώβριο του 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇹🇷/🇬🇧 (@katemiddletonfanss)


Ο λόγος για τον Αντισυνταγματάρχη Τομ Γουάιτ. Ο Αντισυνταγματάρχης Γουάιτ εργάστηκε στο πλευρό αείμνηστης βασίλισσας μέχρι το θάνατό της, στις 8 Σεπτεμβρίου 2022. .

Ο ίδιος ήταν το δεξί της χέρι και πολύ έμπιστος. Για τον λόγο αυτό τον επέλεξε η Κέιτ Μίντλετον, η οποία όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για το μέλλον της ως βασιλική σύζυγος, αφού πρώτα αποσυρθεί ο Κάρολος και η Καμίλα.

84b7c0ed82d64c7f8f882677c48a2d1c

Η νέα έξοδος της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο

Την ίδια ώρα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει την ανάρρωσή της μετά από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και δεν αναμένεται να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις παρά μόνο μετά το καθολικό Πάσχα.

18acc3eadb9d4f84a70c8d7f9b82f1e5

Την περίοδο της ανάρρωσης έχει κάνει ελάχιστες εξόδους υπό άκρα μυστικότητα.

Μετά την έξοδο που έκανε στις 10 Φεβρουαρίου για να πάει στο Σάντριγχαμ όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον άρρωστο πεθερό της Βασιλιά Κάρολο, η Κέιτ έκανε και δεύτερη έξοδο αλλά αυτή τη φορά ο λόγος αφορά τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Την περασμένη Κυριακή, ο Γουίλιαμ έκανε μια σόλο εμφάνιση στα BAFTA λέγοντας ότι η σύζυγός του λυπάται που έχασε τη διοργάνωση, καθώς λατρεύει τα συγκεκριμένα βραβεία.

c35fad7b511e427dbc3ccec2b3c7a9d4

Τα πιο σημαντικά