Κυριακή 3 Αυγούστου 2025
ΕλλάδαΡiγη συγκίνησης στο τελευταίο «αντίο» στην 21χρονη Ραφαέλα – Τα μπαλόνια, το...

Ρiγη συγκίνησης στο τελευταίο «αντίο» στην 21χρονη Ραφαέλα – Τα μπαλόνια, το ουράνιο τόξο και το τραγούδι

Ντυμένοι στα λευκά και κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και δεκάδες Χανιώτες είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου (10/2) το τελευταίο «αντίο» στην 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη, τη νεαρή γυναίκα που έφυγε από τη ζωή ύστερα από μια σκληρή μάχη που έδωσε με σπάνια μορφή καρκίνου.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, ο ιερός ναός Αγίου Πέτρου και Παύλου γέμισε από τους ανθρώπους της Ραφαέλας, οι οποίοι σεβόμενoι την επιθυμία της ίδιας ντύθηκαν στα λευκά για να της πουν το στερνό «αντίο».

Δείτε βίντεο

Μπαλόνια με μηνύματα για την Ραφαέλα και ένα μεγάλο ουράνιο τόξο στόλιζαν το ναό. Συγκινημένοι οι φίλοι της τόνισαν ότι «μπόρα ήταν και πέρασε».

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η οικογένεια της, φίλοι της αλλά και άτομα όλων των ηλικιών που είχαν αγκαλιάσει τον αγώνα της και την είχαν στηρίξαν και ας μην την γνώριζαν έδωσαν το «παρών» σε μια τελετή που μνημόνευε όλα όσα εκείνη αντιπροσώπευε: την αισιοδοξία, τη δύναμη, την ελπίδα, το ουράνιο τόξο μετά την μπόρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

rafaela scaled 1 rafaela2 scaled 1 rafaela3 scaled 1 rafaela4 scaled 1 rafaela5 rafaela6 scaled 1 rafaela7 scaled 1

rafaela 11 rafaela 12 rafaela 13 rafaela 14 rafaela 15 rafaela 16 rafaela 17 rafaela 19 rafaela 21 rafaelaaa 2 rafaelaaa 4 rafaelaaa

Τα πιο σημαντικά