«24 χρόνια δίνετε χαρά και γέλιο» – Ρίγη συγκίνησης με το γράμμα που έλαβε ο Σεφερλής στο καμαρίνι του

25 Ιουλίου, 2022 3:40 ΜΜ
More videos

Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής να μην κάνει διακοπές λόγω των παραστάσεων του στο Δελφινάριο, ωστόσο, η αγάπη που δέχεται από τον κόσμο είναι τόσο μεγάλη που δεν τον νοιάζει. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα γράμμα που έλαβε από θαυμάστρια του που τον παρακολουθεί από παιδάκι μαζί με την οικογένεια της.

Το γράμμα που έλαβε ο Μάρκος Σεφερλής

«Όλο το θέατρο συγκινήθηκε χτες με το υπέροχο γράμμα που μου διάβασε η Ελένη, μια θαυμάστρια που με παρακολουθεί από παιδάκι! Λόγια αληθινά, λόγια αγάπης που είχαν βγει από την καρδιά της και είχαν αποτυπωθεί στο χαρτί, μην ξέροντας ότι θα της δοθεί η ευκαιρία να τα πει μπροστά σε τόσο κόσμο! Όταν όμως τα λόγια αυτά ακούστηκαν από τα χείλη της, πήραν άλλη αξία!

Αυτά τα λόγια είναι που με κάνουν να συνεχίζω να σας χαρίζω απλόχερα το γέλιο όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να μ’ εμποδίζει τίποτα και κανείς! Ελένη μου σ’ ευχαριστώ! Και όλους εσάς που είστε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια σας ευχαριστώ από καρδιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά για το γράμμα.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα πέρασαν μια αναστάτωση, καθώς συνεργάτιδα του μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.