Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΡίγη προκαλεί ο τραγικός πατέρας – «Ο κορονοϊός σκοτώνει το παιδί μου....

Ρίγη προκαλεί ο τραγικός πατέρας – «Ο κορονοϊός σκοτώνει το παιδί μου. Έχει μόλις 1% για να ζήσει»

Ο πατέρας του μόλις 2,5 ετών κοριτσιού προσεύχεται για ένα θαύμα.

Ο κορονοϊός έχει θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της μικρής. Το κορίτσι μεταφέρθηκε από την Κόρινθο σε νοσοκομείο της Αθήνας…

Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή της μικρής και πολύ γρήγορα άρχισε να απειλεί την ίδια της, τη ζωή.

Ο πατέρας της, με δάκρυα στα μάτια περιγράφει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Με τους γιατρούς όπως λέει, να εμφανίζονται για την ώρα απαισιόδοξοι και τις ελπίδες που του δίνουν, να προκαλούν στον ίδιο και στη γυναίκα του απόγνωση.

Πλέον χρειάζεται ένα θαύμα που ευελπιστεί να γίνει τα φετινά Χριστούγεννα. Για να σταθεροποιηθεί αρχικά η κατάσταση της μικρής και στη συνέχεια να ανταποκριθεί στην αγωγή των γιατρών. Τα πράγματα όμως είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 2,5 ετών κοριτσιού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην εντατική και δίνει μάχη για την ζωή του, λόγω επιπλοκών που προκάλεσε στον οργανισμό του ο κορονοϊός, από τον οποίο νοσεί τις τελευταίες ημέρες. Το κοριτσάκι, που κόλλησε κορονοϊό από την μητέρα του, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το παιδί έχει 1% πιθανότητες να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή, καθώς οι επιπλοκές από τον κορονοϊό, διαλύουν σταδιακά το νευρικό και άλλα συστήματα του οργανισμού της μικρούλας.
Τα πιο σημαντικά