Ριχάρδος: «Το πρώτο πράγμα που άκουσα στη φυλακή ήταν καλώς ήρθες boss»

31 Μαρτίου, 2021 1:40 ΜΜ
More videos

Ο ενεχυροδανειστής, Ριχάρδος Μυλωνάς φιλοξενήθηκε σήμερα στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, μετά το οριστικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, κατά το οποίο απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για την γνωστή υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού.

«Η περίοδος ήταν πολύ άσχημη στη ζωή μου, διότι υπήρχαν μεγάλες κατηγορίες. Εγώ ήξερα ότι ήμουν αθώος. Δεν είχα στείλει ούτε ένα γραμμάριο χρυσού, εκτός των ελληνικών τελωνείων νόμιμα. Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη, που έστω και αργά, δεν είχε τα στοιχεία νωρίτερα, κατάλαβε την απόλυτη αθωότητά μου» ανέφερε ο ενεχυροδανειστής.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βρέθηκα από το roof garden ενός φοβερού εστιατορίου της Ελλάδας στη φυλακή, είναι πολύ αστείο. Όπως καταλαβαίνετε δε γνώριζα την παρακολούθηση, πέρασα 5-6 μέρες στα κρατητήρια και 12 μέρες στη φυλακή, μέχρι την οριστική απαλλαγή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Το πρώτο που άκουσα όταν μπήκα στη φυλακή, είναι “καλώς ήρθες boss”. Καταλαβαίνετε το κλίμα που ακολούθησε. Αυτό σήμαινε ότι ενώ δεν τους γνώριζα, ήθελαν να είμαι αφεντικό τους.

Δες το βίντεο: