Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΡέθυμνο: Ισόβια σε δυο Πακιστανούς για βιασμό 18χρονης

Ρέθυμνο: Ισόβια σε δυο Πακιστανούς για βιασμό 18χρονης

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, σε δυο άνδρες που πέρσι το καλοκαίρι βίασαν μια 18χρονη, Βρετανίδα τουρίστρια, που βρισκόταν στο Ρέθυμνο για διακοπές.

Οι δυο νεροί, Πακιστανικής καταγωγής, 24 και 27 ετών, τον Ιούλιο του 2022 στην κεντρική παραλία ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου, έπεσε, όπως με δάκρυα στα μάτια σήμερα περιέγραψε στους δικαστές , τον τρόμο που έζησε στα χέρια των δύο ανδρών, που είχαν εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά της και αφού την ακινητοποίησαν, όπως είπε, προχώρησαν στον ομαδικό βιασμό της.

Η 18χρονη, τότε, είχε σπεύσει άμεσα στις αρχές για να καταγγείλει τον βιασμό της, με την αστυνομία να εντοπίζει και συλλαμβάνει τους δράστες, που όλο αυτό το διάστημα ήταν προφυλακισμένοι στην Τρίπολη.

Οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι και κατά την σύλληψή τους είχαν ομολογήσει τις πράξεις τους, σήμερα στην διάρκεια της απολογίας τους ισχυρίστηκαν ότι οι ερωτικές πράξεις ήταν με την συναίνεση της κοπέλας και πως οι ίδιοι σταμάτησαν κάθε ερωτικό άγγιγμα όταν εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις ορέξεις τους.

Τελικά το δικαστήριο τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Οι δύο Πακιστανοί θα οδηγηθούν στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ ασκήθηκε έφεση από τους συνηγόρους τους.

Τα πιο σημαντικά