Πατέρας έβαλε προτζέκτορες με δεινοσαύρους στο σπίτι του για να κάνει έκπληξη στη κόρη του

20 Ιουλίου, 2018 11:37 ΜΜ
More videos

Ένας υπέροχος πατέρας έκανε έκπληξη στην κόρη του το υπέρτατο δώρο δεινοσαύρων, ζωντανεύοντας το Τζουράσικ Πάρκ στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.

Ο 48χρονος Λάιλ Κοράμ από το Λας Βέγκας τοποθέτησε και χρησιμοποίησε προτζέκτορες, οθόνες και φωτισμό για να ζωντανέψει τις ζούγκλες του Τζουράσικ Πάρκ. Στην συνέχεια, απαθανάτισε την 7χρονη κόρη του να θαυμάζει το εντυπωσιακό σκηνικό.

Δείτε το βίντεο

Η 7χρονη Σέλμπι στέκεται στο καθιστικό μπροστά από την μπαλκονόπορτα και μπροστά της εμφανίζονται δεινόσαυροι μέσα στην ζούγκλα.

Μάλιστα, η Σέλμπι μπορεί να αλληλεπιδρά με τους δεινοσαύρους, κουνώντας μια μικρή μπάλα στον αέρα για να παίξει με έναν μικρό Βραχιόσαυρο.

Η 7χρονη απολάμβανε την παρέα των δεινοσαύρων φίλων της μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε ένας τυραννόσαυρος και άρχισε να την κοιτάει.

Ο 48χρονος πατέρας ανέφερε ότι η κόρη του δεν είχε ιδέα για την έκπληξη που της ετοίμαζε και ότι μπόρεσε να στήσει όλο το σκηνικό μέσα σε μια ώρα.

Η Σέλμπι πηγαίνει πολύ κοντά σε έναν μικρό Βραχιόσαυρο και την μητέρα του.

Ένας Τρικεράτωψ στην αυλή της Σέλμπι.

Ο Λάιλ ανέφερε ότι δεν ανησυχούσε μήπως η κόρη του φοβηθεί τους δεινοσαύρους, επειδή τα γενέθλιά της είναι το Χάλογουιν και έχει συνηθίσει να “βλέπει τρομακτικά πράγματα.”

Ο χώρος που στήθηκε ο εξοπλισμός για την δημιουργία αυτού του εντυπωσιακού σκηνικού.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: