Ρεπόρτερ MEGA: «Γιαγιά νεκρή επί 24 ώρες σε σπίτι στην Ανθούσα και δεν μπορούν να πάνε σε γραφείο τελετών»

25 Ιανουαρίου, 20225:51 ΜΜ
More videos

Ηκακοκαιρία Ελπίς δημιούργησε δεκάδες προβλήματα σε κεντρικούς οδικούς άξονες όπου εγκλωβίστηκαν οδηγοί αλλά και σε πολίτες που αδυνατούσαν να βγουν από τα σπίτια τους εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Οι μετακινήσεις διεξάγονται με μεγάλη δυσκολία ενώ τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ δυσκολεύονται να προσεγγίσουν σημεία όπου έχουν γίνει κλήσεις από ασθενείς.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ένα περιστατικό που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η ρεπόρτερ του MEGA Κατερίνα Νώντα. Σύμφωνα με την ίδια, της τηλεφώνησε δικός της άνθρωπος και την ενημέρωσε πως έχει μέσα στο σπίτι στην Ανθούσα για 24 ώρες τη νεκρή γιαγιά του. Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ, η ηλικιωμένη που εξέπνευσε από φυσικά αίτια βρίσκεται στο σπίτι μαζί με τον εγγονό της και αδυνατεί να προσεγγίσει μέχρι και το γραφείο τελετών της περιοχής. «Πρόκειται για μία τραγωδία, για ένα μεγάλο φιάσκο», είπε η Κατερίνα Νώντα.

«Εχθές το βράδυ εγώ προχώρησα 7 χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι για να απεγκλωβίσω τη μητέρα μου από τη λεωφόρο Μεσογείων. Γιατί μιλάμε για την Αττική Οδό, εκεί υπάρχει ένα φιάσκο που ήταν πρωτοφανές, αλλά δεν ήταν μόνο η Αττική Οδός αλλά και κεντρικοί οδικοί άξονες όπως η Κατεχάκη, η Κηφισίας, η Μεσογείων. Ανθρωποι εγκλωβισμένοι στο τιμόνι, ταλαιπωρημένοι, μόνοι. Για 7, 10 ώρες, για όλο το βράδυ χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, με κρίσεις πανικού, με μικρά παιδιά. Δηλαδή ζούμε πρωτοφανή περιστατικά εδώ. Η άνοδος της Μεσογείων θύμιζε χιονοδρομική πίστα, σε καμία περίπτωση κεντρικό οδικό άξονα», είπε σε έντονο τόνο η Κατερίνα Νώντα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News