Ρένια Λουιζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη – «Απέφευγα την επαφή μαζί του»

4 Δεκεμβρίου, 20211:59 ΠΜ
More videos

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για τις δύσκολες εγκυμοσύνες που είχε αλλά και την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο ηθοποιό και την συνεργασία τους.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συμμετάσχει σε κάποια επεισόδια στους Απαράδεκτους, είχαμε παίξει και στο θέατρο μαζί τη δεκαετία του ’90. Το να σκέφτομαι τον Πέτρο στη φυλακή είναι ένα πράγμα που με σοκάρει βαθιά και δεν θα σταματήσει να με σοκάρει ποτέ. Μόνο η ιδέα ενός ανθρώπου ότι είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Δεν ήξερα για τόσο ακραία πράγματα και μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από μια κλειστή πόρτα. Ήξερα όμως πολύ καλά ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση ανθρώπου. Ήταν ένας άνθρωπος με δύσκολη συμπεριφορά και δύσκολη διαχείριση» εξήγησε η ηθοποιός.

Η Ρένια Λουιζίδου στη συνέχεια τόνισε: «Ήταν τα πρώτα του βήματα, οπότε ήταν πιο ελεγχόμενη η κατάσταση. Υπήρχαν όμως δείγματα ότι δεν θα είναι εύκολο. Είναι ένας έντονος, ακραίος χαρακτήρας. Όλες οι εκφάνσεις του είναι πολύ μεγάλες, και οι καλές του. Με νεύρα, εντάσεις. Για μένα είναι too much. Για να κρατήσω τα καλύτερα από τη συνεργασία μας, από κάποιο σημείο και μετά απέφευγα την επαφή. Είχα την τύχη να μπορώ. Είχα αλλού δουλειά και δεν είχα την ανάγκη…».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News