Ρέμος για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Ίσως υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό, ίσως προτρέχουμε λίγο»

2 Δεκεμβρίου, 20223:14 ΠΜ
More videos

Κιβωτός του Κόσμου: Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε στο ζήτημα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες για την «Κιβωτό» και τον πατέρα Αντώνιο.

Ειδικότερα, ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Ρέμος τόνισε ότι πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα της έρευνας της δικαιοσύνης και να μην προτρέχουμε, «σταυρώνοντας» ανθρώπους.

Ειδικότερα, όπως είπε ο Αντώνης Ρέμος:

«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Φοβάμαι ότι ίσως λίγο υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο.

Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 χρόνια έχουν δώσει την ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά.

Πολλές φορές, επειδή είμαστε και οι επιλογές μας, μπορεί κάποιες από τις επιλογές μας να μας εκθέσουν και να μας φέρουν σε προβλήματα. Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη.

Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν».

«Μπορεί να υπάρχει ένας καπνός, μια φωτιά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε την πραγματικότητα και να μην προτρέχουμε να καταδικάζουμε γιατί μόλις ανάβει μια σπίθα, κατευθείαν σταυρώνουμε τον κόσμο», ανέφερε επίσης ο ίδιος.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News