Ρεκόρ αιτήσεων συμμετοχής για τα ριάλιτι της νέας σεζόν – Χιλιάδες νέοι αναζητούν μια θέση σε σπίτια εγκλεισμού

1 Ιουνίου, 2021 11:47 ΜΜ
More videos

Έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία οι αιτήσεις των συμμετοχών για τα ριάλιτι της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, στα οποία η ελληνική τηλεόραση φαίνεται να επενδύει περισσότερο από κάθε άλλο προϊόν.

Το «Greece’s Next Top Model» είναι το ριάλιτι που μέχρι στιγμής συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές. Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 15.000 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των νέων αγοριών και κοριτσιών. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός αν κάποιος αναλογιστεί πως δεν πρόκειται για ένα απλό ριάλιτι εγκλεισμού άλλα για ένα πρόγραμμα στο οποίο, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ειδικά σωματικά προσόντα.

Το «Big Brother» μετρά 10.000 συμμετοχές, παρά την κριτική που έχει δεχθεί για περιεχόμενο χαμηλού επιπέδου και παίκτες που ιντριγκάρουν και υπονομεύουν ο ένας τον άλλο.

Η επιλογή γίνεται και με τη συνδρομή ψυχολόγων ώστε οι παίκτες να υπηρετήσουν και τις ανάγκες των μετρήσεων.
Οι ιατρικές εξετάσεις που γίνονται είναι πλήρεις και αφορούν όλους τους συμμετέχοντες. Κανείς δεν μπορεί να μπει σε ριάλιτι αν όλα τα ιατρικά αποτελέσματα δεν είναι εξαιρετικά.

Ωστόσο θα ξεκινήσουν και άλλα παιχνίδι αυτού του είδους με θέμα την αγροτική ζωή σε συνδυασμό με την αναζήτηση συντρόφου.
Παράλληλα εκτός από τη δημόσιά τηλεόραση κανένα κανάλι δεν προγραμματίζει ντοκιμαντέρ σε εβδομαδιαία βάση ούτε και εξετάζει καν σχετικές προτάσεις. Οι καθημερινοί πολίτες παίρνουν τη θέση των ηθοποιών σε ειδικούς ρόλους και η «ερευνητική δημοσιογραφία» είναι μόνο αυτή που αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια ή ποιος θα αποχωρήσει.

Ακολουθήστε μας στο facebook: