Τζόνι Ντεπ: Κατηγορεί την πρώην του ότι αφόδευσε στο κρεβάτι του για να τον εκδικηθεί

Αύγουστος 17, 2018 11:57 ΠΜ
More videos

Πρωτοφανείς κατηγορίες καλείται να αντιμετωπίσει η πρώην σύζυγος του Johnny Depp, Amber Heard.

Ο χωρισμός του πάλαι ποτέ αγαπημένου ζευγαριού έρχεται ξανά στο προσκήνιο ύστερα από δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, η οποία αναφέρει πως ο διεθνούς φήμης ηθοποιός κατηγορεί την πρώην αγαπημένη του πως… αφόδευσε στο κρεβάτι του για να τον εκδικηθεί.

Και όλα αυτά όσο οι δυο τους ήτα ακόμα παντρεμένοι. Ο λόγος; Ο Depp έφτασε με δύο ώρες καθυστέρηση στο πάρτυ που η Amber είχε οργανώσει για τα γενέθλιά της τον Απρίλιο του 2016.

Τα περιττώματα εντόπισε στα σεντόνια του ζεύγους ύστερα από έντονο καβγά των δυο τους, η γυναίκα που τους φρόντιζε το σπίτι, λίγο μετά την αποχώρηση του Depp από αυτό.

Ο ίδιος παράτησε την Amber και έφυγε μη μπορώντας να συνεχίσει να τσακώνεται. Για κακή της τύχη δε, ο 55χρονος ηθοποιός φρόντισε επιστρέφοντας να κρατήσει φωτογραφικά ντοκουμέντα από την πράξη… παράνοιας της συζύγου του, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει εναντίον της.

Εκείνη από την πλευρά της, χρεώνει το συμβάν στον σκύλο τους, Boo.

«Ο Boo έχει θέμα με αυτό. Δεν ήταν ούτε πλάκα, ούτε τίποτα που να έγινε λόγω ασέβειας. Ήταν κάτι αθώο, κάτι που κάνουν τα κατοικίδια. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο. Η δεσποινίς Heard προχωράει τη ζωή της και δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε αυτήν την ανοησία», σχολίασε άνθρωπος του περιβάλλοντος της Amber Heard.

Όπως βλέπουμε, η κόντρα των δυο τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο…

Ακολουθήστε μας στο facebook: