Ρεγγίνα Μακέδου: Βρέθηκε συμβατός δότης, μετά την υποτροπή της λευχαιμίας

29 Απριλίου, 2022 8:55 ΜΜ
More videos

Η χορεύτρια με γενναιότητα και υπομονή αντιμετωπίζει την ασθένειά της και δηλώνει έτοιμη να πολεμήσει

Δεν το βάζει κάτω! Με γενναιότητα, υπομονή και θετική σκέψη η Ρεγγίνα Μακέδου αντιμετωπίζει τη λευχαιμία που της χτύπησε την πόρτα για δεύτερη φορά. Η χορεύτρια που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το DWTS πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε ότι υπήρξε υποτροπή και πως πρόκειται να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Στα ευχάριστα νέα είναι ότι βρέθηκε και συμβατός δότης!

Πριν μερικές ώρες, η Ρεγγίνα Μακέδου προχώρησε σε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε όλες τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της.

«Τα πρώτα νέα που γνωρίζω είναι ότι… ναι έχει βρεθεί συμβατός δότης! Έχει δεχτεί να έρθει και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα τον ευχαριστώ για μια ζωή. Ευχόμασταν να μην υποτροπιάσω αλλά τελικά… Υποτροπίασα, τι να κάνεις! Κάνω κάποιες διαδικασίες μέχρι να μου πουν ότι είμαι έτοιμη να πάω για τη μεταμόσχευση. Γενικά κάνω ό,τι μου λένε οι γιατροί, κατά γράμμα. Θέλει πάρα πολλή δουλειά να παραμένω αισιόδοξη. Αυτή τη φορά μαύρισα πολύ, στεναχωρήθηκα, έπεσε πολύ, έκλαψα πολύ. Θέλει πολλή δουλειά να είσαι δυνατός… Δεν ήμουν καθόλου δυνατή, όλες αυτές τις ημέρες ήμουν χάλια», είπε μεταξύ άλλων η Ρεγγίνα Μακέδου.