Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

2 Ιουνίου, 2022 7:20 ΜΜ
More videos

Στο νοσοκομείο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ρεγγίνα Μακέδου.

Όπως έχει κάνει γνωστό η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. καλείται να δώσει μια ακόμη μάχη με τη λευχαιμία. Η ίδια, αντιμετωπίζει την κατάσταση με αισιοδοξία και συχνά φροντίζει μέσα από τα social της να στέλνει δύναμη και θετικά μηνύματα σε όσους την ακολουθούν.

Η Ρεγγίνα Μακέδου, μέσα από δυο stories που δημοσίευσε σήμερα στο προφίλ της στο Instagram μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν είναι τόσο ενεργή αλλά και να στείλει ακόμη ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τα έξω.

«Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα. Η διαδικασία της μεταμόσχευσης δεν είναι καθόλου εύκολη για τον ασθενή. Οι θεραπείες είναι πολύ δυνατές και δύσκολες. Αλλά όπως όλοι όσοι το κάνουν, έτσι και εγώ, μέσα από τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ.

Και αν χάνομαι για μέρες είναι γιατί δίνω χρόνο στο σώμα μου και το πνεύμα μου να αντέξουν. Με το καλό όταν βγω θα σας τα πω όλα. Είπαμε, η ζωή έρχεται μέσα από τον πόνο. Ακόμα και όταν γεννιόμαστε η μαμά μας πονάει, μετά όμως… Έρχεται η ζωή. Να πιστεύετε.