Ρεγγίνα Μακέδου: Συγκινεί μετά την επιπλοκή στην υγεία της – «Πέρασα δύσκολα, έκλαψα, ξέσπασα»

29 Ιουλίου, 20226:51 ΜΜ

Η ίδια θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα, ενημερώνοντας τους φίλους της πως είναι καλά και αναρρώνει, με τη βοήθεια της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών και μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα ανέφερε πως παρά τις δυσκολίες είναι και πάλι καλά.

Δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών και μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα ανέφερε πως παρά τις δυσκολίες είναι και πάλι καλά.

«Όπως κατάλαβα από τα μηνύματα σας… σας έλειψα! Πέρασα λίγο δύσκολα…είχα μια παρενέργεια, μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα. Δεν το έπαθα μόνο εγώ… αφού πάρουμε το μόσχευμα ξεκινάει ο αγώνας για να κερδίσουμε τη ζωή μας… μέσα έξω στο νοσοκομείο το μόσχευμα κάνει ‘’επιθέσεις ‘’ οι γιατροί έχουν λύσεις. Δίπλα μου σε όλο ήταν άνθρωποι που το πέρασαν η το περνάνε. Πυρετός να σαι Ιούλιο με 2 κουβέρτες. Τρέμουλο τόσο που να μην μπορείς καν να πιάσεις την ινσουλίνη .. το κινητό .. το νερό.. φάρμακα που ούτε μπορούσα να μετρήσω.. δεν είμαι όμως μόνο εγώ !!!!!! Έτσι είναι οι ήρωες είναι γύρω μας!!! Μικροί και μεγάλοι!!!

Έκλαψα, ξέσπασα δεν είχα καμία διάθεση να σηκωθώ να πω κάτι να χορέψω. Είπα σε μια νοσηλεύτρια εγώ ήμουν η δύναμη για άλλους και κοιτα με δεν μπορώ να πάω τουαλέτα. «Τώρα είσαι πιο δυνατή μου πε» με έκανε να γελάσω μου πε τόσο όμορφα λόγια…Δεν είναι όλα χοροί και χαμογέλα, υπάρχουν μέρες που θες να σαι μόνος σου να πονέσεις να κλάψεις να κανείς τη προσευχή σου! 30 περίεργες δύσκολες μέρες που εύχομαι να μην ξανάρθουν, στη κατάσταση μας όλα είναι πιθανά!

Ευτυχώς ήταν η Μαμα εκεί όποτε ήμουν χάλια έκανε τα πάντα να μαι καλά. Κοίτα τώρα είμαι έξω εδώ και λίγες μέρες και σήμερα βγήκα στην αυλή ντύθηκα έβγαλα τις πιτζάμες και είπα να σας θυμίσω ότι ότι μας και αν περνάμε πάντα το φως θα κερδίζει!!!
Γίνεται δότες μυελού των οστών!!! Σήμερα !!!! Θα βοηθήσεις έναν σαν εμένα να έχει το δικαίωμα να παλέψει για τη ζωη του!!!!

Καλοκαίρι πάντα η χώρα δεν έχει αίμα, σας παρακαλώ πάτε είναι 10’ από το χρόνο σας! Σας ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη για το σεντόνι. Για πάντα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη κλινική Στοργή του νοσοκομείου Παπανικολάου για ολααααα και όλους», έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο στην ανάρτηση της:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News