Τσιτσιπάς: «Δεν είχα καταλάβει πόσο μικρός είναι ένας μήνας μέχρι να αρχίσω να πληρώνω ενοίκιο»

15 Ιουλίου, 2022 4:57 ΜΜ
More videos

O Έλληνας πρωταθλητής του τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς, εκτός από τις μεγάλες διεθνείς διακρίσεις που έχει ήδη στο παλμαρέ του, συνηθίζει να γίνεται το πρόσωπο της ημέρας, τουλάχιστον στα ελληνικά social media, ύστερα από tweets που συνηθίζει να ανεβάζει και περιέχουν κάποια είδους πρόκληση για τον μέσο χρήστη.

Είτε είναι ατάκες του που δείχνουν ότι βρίσκεται εντελώς εκτός ελληνικής πραγματικότητας, είτε είναι περίεργο χιούμορ, είτε κάποια ατάκα τελείως εκτός της καυτής επικαιρότητας, ο εκατομμυριούχος τενίστας καταφέρνει να γίνεται viral. Το ίδιο έκανε και σήμερα όταν αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην πληρωμή του… ενοικίου του

«Ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σύντομος είναι ένας μήνας μέχρι να ξεκινήσω να πληρώνω ενοίκιο», έγραψε ο τενίστας και ξεσήκωσε μία σειρά από απαντήσεις οι οποίες ήταν ειρωνικές και χλευαστικές για το αρχικό του tweet.

«Ε ρε δούλεμα που μας ρίχνεις ρε Τσιτσιπά», «Να κάνεις αίτηση για επίδομα ενοικίου…», «Ρε μπαγάσα συγκινείς όλους τους Έλληνες. Στείλε i ban να σου βάζουμε το κάτι τις να έχεις μια έγνοια λιγότερη», «πληρώνεις νοίκι; θα μπορούσες να έχεις αγοράσει δέκα σπίτια», «Ποιον δουλεύεις ρε Στέφανε;», είναι μόνο λίγα από τα δεκάδες σχόλια που απάντησαν στο αρχικό tweet.

Ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που του απάντησαν δείχνοντάς του τα συνολικά κέρδη που έχει από συμμετοχές σε τουρνουά τένις, τα οποία φτάνουν τα 19,5 εκατομμύρια ευρώ.