Ραντεβού με πάνω από 10 πελάτες είχε κλείσει για τη 12χρονη ο 53χρονος

9 Οκτωβρίου, 20225:01 ΜΜ
More videos

Σε δωμάτιο και ΙΧ οι βιασμοί

Κρατούμενοι παραμένουν ο 53χρονος, που κατηγορείται ότι βίασε και εξωθούσε στην πορνεία 12χρονη στον Κολωνό αλλά και ο 42χρονος πελάτης, που συνελήφθησαν από τα στελέχη του Τμήματος Ανηλίκων.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή, με την σε βάρος τους δικογραφία – για τον 53χρονο για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου – και για τον 42χρονο, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κάποιος δικηγόρος να τους εκπροσωπήσει, έτσι πιθανότατα να διοριστεί από τις αρμόδιες αρχές. Η αρχή του τέλους του εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη, έγινε – σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr – όταν συγγενικό πρόσωπο της 12χρονης αντιλήφθηκε την έντονη ενασχόληση της με το κινητό, με αποτέλεσμα να ενημερώσει την μητέρα της, η οποία εργαζόταν στην επιχείρηση που διατηρούσε ο 53χρονος, στον τομέα της καθαριότητας.

Πρόκειται για μια οικογένεια που αντιμετωπίζει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οικονομικά προβλήματα, με τον πατέρα να κάνει περιστασιακά κάποια μεροκάματα. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να αντιμετωπίζει και κάποιοι είδους ψυχολογικά προβλήματα. Η 12χρονη έχει συνολικά 8 αδέρφια.

Την πίεζε να γυρίζει βίντεο μόνη της

Η 12χρονη φέρεται να γύριζε μόνη της κατόπιν πιέσεως του 53χρονου, κάποια βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο τα οποία του τα έστελνε και στη συνεχεία χρησιμοποιούνταν αυτά από τον ίδιο για την εύρεση πελατών, οι ηλικίες των οποίων ήταν μεταξύ 30 και 50 ετών. Κάποιοι φέρονται να έλεγαν στο κοριτσάκι πως «είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις».

Τα χρήματα που έδιναν μάλιστα για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους, κυρίως μέσα στα αυτοκίνητα τους, κυμαινόταν μεταξύ 50-70 ευρώ, ενώ έφταναν κάποιες φορές και τα 100. Ο 53χρονος ενώπιον των έμπειρων αστυνομικών φέρεται να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως θέλουν να τον καταστρέψουν.

Η 12χρονη μαθήτρια είχε «συναντήσει» περισσότερους από 10 πελάτες

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η 12χρονη μαθήτρια φέρεται να είχε «συναντήσει» περισσότερους από δέκα πελάτες, ενώ οι βιασμοί γίνονταν είτε σε ένα δωμάτιο, είτε μέσα σε αυτοκίνητα, χωρίς το κοριτσάκι να μπορεί να προσδιορίσει την περιοχή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν έπαιρνε ποτέ τα χρήματα και πως τα έδιναν όλα στον 53χρονο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News