Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΡαλλία Χρηστίδου: «Σε πανικó η κυβέρνηση, γιατί τώρα έχει δύο προέδρους η...

Ραλλία Χρηστίδου: «Σε πανικó η κυβέρνηση, γιατί τώρα έχει δύο προέδρους η αξιωματική αντιπολίτευση»

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, από το βήμα της Βουλής, ανάφερε σήμερα ότι “η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, διότι τώρα έχει δύο προέδρους στην αξιωματική αντιπολίτευση να αντιμετωπίσει”. 

Η κ. Χρηστίδου, που ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας, λίγη ώρα μετά το σαρδάμ του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, ανέφερε: “Είναι πλέον σαφές, μετά τη σημερινή τοποθέτηση του κ. Βορίδη, ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό. Και πώς αλλιώς; Αφού τώρα έχει δύο προέδρους στην αξιωματική αντιπολίτευση. Έναν μέσα στη Βουλή και έναν έξω, στο δρόμο, δίπλα στους πολίτες, δίπλα στην αλήθεια και στο φως που προσπαθείτε μάταια να κρατήσετε στο σκοτάδι”.

Επίσης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέστησε ψυχραιμία και όπως είπε “όταν ο κ. Βορίδης, που φημίζεται για τη ρητορική του δεινότητα, δήθεν δεν θυμάται το όνομα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του Στέφανου Κασσελάκη, τότε ο πανικός είναι πάρα πολύ μεγάλος».

Χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε ότι για παραλείψεις και ότι εξ’ αμελείας πνίγει, καίει, σπρώχνει από τα καράβια ανθρώπους και χαστουκίζει πολίτες!

Είπε χαρακτηριστικά: «Αλλά τι να κάνει ο κ. Βορίδης, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο κυρίαρχος του 41%, υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με το κενό; Αλήθεια; Προφανώς δεν μπορεί να καταλάβει ο πρωθυπουργός τα ζητήματα των πολιτών, τις αγωνίες, τα προβλήματα τους. Όσο θεωρεί ο ίδιος ότι αυτά είναι πολιτικό κενό και όσο θεωρεί ότι δια παραλείψεως και εξ αμελείας, είναι δικαιολογημένο να πνίγει, να καίει, να σπρώχνει από τα καράβια ανθρώπους και να χαστουκίζει πολίτες και μετά να τους αποζημιώνει, με το αποζημιωτικό σύστημα που αποδίδει κιόλας, τόσο θα απομακρύνεται από την πραγματικότητα της κοινωνίας».

Τα πιο σημαντικά