Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΡάκος ο πατέρας της Κυριακής: «Μου λένε να την ντύσω νυφούλα. Θα...

Ράκος ο πατέρας της Κυριακής: «Μου λένε να την ντύσω νυφούλα. Θα την πάω στο νεκpοταφείο αντί να με πάει εκείνη»

Ο πατέρας της 28χρονης, που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, στους Αγίους Αναργύρους, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, προχθές, Δευτέρα, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή T-live και “ραγίζει” καρδιές.

Συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης

Όπως υπογράμμισε ο χαροκαμένος πατέρας της 28χρονης για τη δολοφονία της κόρης του στου Αγίους Αναργύρους «την Πέμπτη είναι η κηδεία και θα πρέπει εγώ να την πάω στο νεκροταφείο… Το διανοείστε αυτό, να πάω εγώ το κορίτσι μου στο νεκροταφείο; Αντί να με πάει η κόρη μου στα βαθιά μου γηρατειά; Λέμε… το φυσιολογικό και το λογικό… Ηλικιακά, η κόρη μου πρέπει να πάει τον μπαμπά της να τον θάψει. Όχι ο μπαμπάς να πάει να θάψει την κόρη του. Δεν έπρεπε να την πάω στην εκκλησία νυφούλα; Θα την ντύσουμε νύφη να την πάω στο νεκροταφείο, το καταλαβαίνετε τώρα; Εγώ δεν το πιστεύω ότι έχω χάσει την κόρη μου αυτή την στιγμή, μου φαίνεται απίστευτο, έτσι; Ξέρεις πότε θα το καταλάβω καλά; Όταν θα την σκεπάζω με το χώμα. Τότε θα το καταλάβω».

Και συμπλήρωσε ο πατέρας της 28χρονης «δεν μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία, το μόνο που έκανε, επειδή λέει ότι είχε κήλη, ότι έμπαινε στο νοσοκομείο για να κάνει κήλη. Και για αυτό δεν μπορούσε να πάει για δουλειά. Κατ’ αρχάς… που λέγανε να παντρευτούν με την κόρη μου και ήρθε εδώ να μου την ζητήσει, να μου πει τα… πράγματα, μου λέει «θα απολυθεί η Κούλα από την δουλειά, θα πάρει αποζημίωση… τόσα λεφτά, Θα πάρει και το ταμείο ανεργίας, θα παντρευτούμε και θα πάρουμε το επίδομα γάμου, θα πάρουμε και το επίδομα τοκετού για το παιδί…». Λέω «συγγνώμη, μου μιλάς τόση ώρα για το τι θα πάρει η Κούλα από επιδόματα, αν θα φύγει από την δουλειά της, αντί να μου πεις θα βρούμε μία δουλειά;». Λέει «εγώ έχω κήλη», λέει «πώς θα πάω να δουλέψω;» Του λέω «(…), τι είναι αυτά ρε που μου λες; Το φυσιολογικό είναι να πας να βρεις μία δουλειά…». Πήγε δούλεψε εκεί σε (…), δεν ξέρω πού δούλεψε σε κάποια δουλειά σηκώθηκε και έφυγε. Πού κουραζόταν στον (…) όταν έδειχνε ως πωλητής «ορίστε, το κατσαρόλι ορίστε το τηγάνι και ορίστε το κινητό και ορίστε η τηλεόραση». Κουράζεσαι; Κουράζεσαι; Σηκώνεις βάρος για την κήλη; Εδώ και άλλοι έχουν κάνει κήλη, κάνουν κινήσεις και είναι μια χαρά. Και πήγε και καθάρισε την κόρη μου, που τον τάιζε και τον πότιζε; Επειδή του είπε «τέρμα η επιδότηση, τέρμα, δεν θα είμαστε μαζί;»».

– Πότε είχε έρθει εκείνος σε εσάς για να ζητήσει το χέρι της, όπως λέγαμε παλιά;

– Αυτό έγινε… πριν δύο χρόνια έγινε αυτό. Από τότε δεν έχει πάει για δουλειά. «Πήγα για δουλειά στον (…), πήγα εδώ, πήγα εκεί»… Αυτά… Τι να λέμε τώρα… Τι να πούμε τώρα; Το τεμπελόσκυλο…

– Με αυτή την μήνυση που είχε καταθέσει η κόρη σας… Ήταν όντως μήνυση για βιασμό;

– Εγώ αυτά… Ακούστε με, εμένα αυτά δεν μου τα έχει πει η κόρη μου. Δεν τα ήξερα, σήμερα τα έμαθα, σήμερα έμαθα ότι έχει φάκελο, ο αδερφός μου είναι αστυνομικός, έτσι; Σήμερα έμαθα όλα αυτά, το ψάξαμε το θέμα, το έψαξε ο αδερφός μου, όλοι αυτοί το ψάξανε, όλοι μαζί και είπαν «αυτό και αυτό και αυτό και αυτό». Και ότι είχε ναρκωτικά, ότι έπαιρνε, δηλαδή… Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η κόρη μου είχε μπλέξει με αυτόν τον άνθρωπο και είχε σχέση μαζί του. Για να μην στεναχωρήσει τον μπαμπά της, έλεγε «μπαμπά, όλα καλά». Λέω «αγάπη μου, σε χτύπησε σε χτυπάει;». «Όχι» μου λέει «όχι». Γιατί ήξερε… ήξερε ότι αν μου το έλεγε, θα τον έπιανα και θα τον κρέμαγα ανάποδα. Εγώ είκοσι οκτώ χρόνια από τη ζωή μου, τα παιδιά μου δεν τα έχω δείρει ποτέ από όταν ήταν μωρά, ποτέ δεν τα έχω δείρει. Ποτέ, μόνο με την φωνή. Αυτός που την μαχαίρωσε… Ποιος είναι αυτός;

– Η κόρη σας, επειδή δεν έχω καταλάβει, δεν είναι ξεκάθαρο, μέχρι πότε ήταν με αυτόν τον άνθρωπο μαζί;

– Περίπου… πριν τρεις μήνες. Μέχρι τρεις μήνες, περίπου. Δύο, τρεις μήνες τώρα, πίσω. Τώρα ακριβώς δεν θυμάμαι πόσος καιρός έχει περάσει… Από την τελευταία φορά που μου λέει «μπαμπά, έλα να με πάρεις, γιατί τσακωθήκαμε με τον (…)» μου λέει «και το διαλύσαμε»… Πήγα και την πήρα, από το Περιστέρι, πριν ξενοικιάσει το άλλο το σπίτι και μου λέει… «τελειώσαμε» μου λέει και την άλλη μέρα την ξαναπροσέγγισε πάλι και τα ξαναβρήκανε. Μετά μαθαίνω… «μπαμπά» μου λέει «τελείωσα με τον (…), έχω νοικιάσει άλλο σπίτι, να βάλουμε έναν καναπέ, να βάλουμε αυτό, να βάλουμε εκείνο…».

– Εσείς επιμένετε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε νοσηλείες σε ψυχιατρεία και ότι…

– Δεν το ξέρω αυτό, αν έκανε νοσηλείες, αλλά πιστεύω ότι δεν το έκανε για αυτό τον λόγο… ότι ήταν τρελός, κάποιος άλλος λόγος θα υπήρχε για να το κάνει. Μπορεί να μπήκε μέσα λόγω… για απεξάρτηση, για τίποτα ναρκωτικά που έκανε, όχι για ψυχο… τέτοια. Ένας άνθρωπος που έχει δίπλωμα για μηχανάκι είναι τρελός; Από πού; Που οδηγεί και έχει και δίπλωμα αυτοκινήτου; Ξέρετε εσείς πολλούς τρελούς που οδηγάνε… έχουν νοσηλευτεί μέσα και βγαίνουν έξω και οδηγάνε;

– Αυτός οδηγούσε κανονικά;

– Κανονικά οδηγούσε, ναι… και τώρα… τώρα έχει ενάμιση, δύο χρόνια, πόσα είναι… που πούλησε το αμάξι που είχαν και πήρε λεφτά από την κόρη μου και πήρανε και μηχανάκι άλλο. Δεν ξέρω αν το αμάξι που είχε ήταν δικό του, ή αν ήταν της αδερφής του και το πήρε η αδερφή του πίσω. Και αναγκαστικά πήγαν και πήραν μηχανάκι και το πλήρωσε η κόρη μου, από πού να το πληρώσει αυτός…
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της 28χρονης επεσήμανε “τώρα μου λένε πώς να τη ντύσω, τι παπούτσια να βάλει, τι φόρεμα… 28 ετών ήταν η Κουλίτσα και με ρωτάνε τώρα “θες να τη ντύσουμε νυφούλα; Θες να κάνουμε αυτό, εκείνο;”” και πρόσθεσε “ξέρεις κάτι όταν χώρισα, ήμουν 26 ετών και ήταν 5 ετών η Κούλα και αφιέρωσα όλη μου τη ζωή μαζί με τα αδέλφια μου να με βοηθήσουν για να τη μεγαλώσω. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, κλαίω, κλαίω. Μου λένε να κυνηγήσω την αστυνομία, τι να κυνηγήσω την αστυνομία; Σίγουρα έχουν μερίδιο ευθύνης, δεν έπρεπε καν να την αφήσουν να βγει από το κτίριο. Να μείνει μέσα να την κρατήσουν 2-3 ώρες να της πουν μην πουθενά ή κάτσε εδώ, ξέρουν τις καταστάσεις τόσα έχουν γίνει”.

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στον 39χρονο που σκότωσε την κόρη του, ο πατέρας της 28χρονης σημείωσε “καλό είναι να βάλει μια θηλιά ή να μείνει μόνιμα μέσα στη φυλακή. Να μην βγει ποτέ από τη φυλακή ούτε να ακούω τον πατέρα του να μου λέει συγγνώμη, έπρεπε να πάει μόνος του να τον καθαρίσει”.“Συγκλόνισε” τους πάντες με 7 λέξεις: Η μητέρα του 39χρονου δολοφόνου είπε αυτό που καμία μάνα δεν θα άντεχε

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ακόμη μια γυναικοκτονία, αυτή την φορά στους Αγίους Αναργύρους με μια 28χρονη να πέφτει νεκρή από το μαχαίρι του 39χρονου πρώην συντρόφου της.

Ειδικότερα, ο 39χρονος μεταφέρθηκε αρχικά σε δομή ψυχικής υγείας, όπου ζήτησε να εξεταστεί, ωστόσο σύμφωνα με τον Alpha, επειδή φέρεται να μην υπήρχε γιατρός για να τον εξετάσει, μεταφέρθηκε άρον άρον στον εισαγγελέα.

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους, με το συμβάν να σημειώνεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την είσοδο του αστυνομικού τμήματος των Αγίων Αναργύρων, ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη (4/4).Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τα πρώτα λόγια της μητέρας του 39χρονου

Η μητέρα του 39χρονου γυναικοκτόνου στους Αγίους Αναργύρους μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή TLive, αναφέροντας πως «να πείτε παντού πως ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα».

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Αντώνης Ελευθεριάνος, μετά τη διαβίβαση στην Ευελπίδων της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για τη γυναικοκτονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους , έξω από το αστυνομικό τμήμα.

121

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών που είχαν βάρδια στο ΑΤ ενώ το διερευνώμενο αδίκημα είναι αυτό της παράβασης καθήκοντος. Ο εισαγγελέας που θα διενεργήσει την έρευνα θα αναμένει και το πόρισμα της ΕΔΕ.

«Να πείτε παντού ότι ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα» λέει η μητέρα του 39χρονου που σκότωσε την πρώην συντροφό του

Σε βάρος του δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία και προμήθεια κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.Bιασμούς και ξυλοδαρμούς είχε καταγγείλει η 28χρονη

Για απανωτούς βιασμούς και ξυλοδαρμούς είχε καταγγείλει στο παρελθόν τον 39χρονο δράστη της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους η 28χρονη που δολοφονήθηκε άγρια έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, η κοπέλα είχε καταθέσει απανωτές μηνύσεις σε βάρος του γυναικοκτόνου για σεξουαλική κακοποίηση και σωματική βία ήδη από το 2020. Φαίνεται όμως ότι δεν πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του θύματος.

Παραμένει άγνωστο έως τώρα το τι μεσολάβησε ανάμεσα στη μετάβαση στο αστυνομικό τμήμα και στη στιγμή της επίθεσης. Η κοπέλα φέρεται να έφυγε μόνη της και να κάλεσε η ίδια την Άμεση Δράση για να τη συνοδεύσουν σπίτι.

Όσο είχε στο ακουστικό την τηλεφωνήτρια του «100», η κοπέλα δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος φαίνεται πως έστησε καρτέρι. Μάλιστα, φέρεται να αιφνιδιάστηκε και ο φρουρός του φυλακίου του ΑΤ, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο της επίθεσης. Ερωτηματικά όμως προκύπτουν επίσης και για τους χειρισμούς της αξιωματικού υπηρεσίας στην υπόθεση.

Τα πιο σημαντικά