Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΡάκоς η Πέμη Ζούνη για το πρόωρο τέλος του «Έpωτα Φυγά»: «Αuτό...

Ράκоς η Πέμη Ζούνη για το πρόωρο τέλος του «Έpωτα Φυγά»: «Αuτό δεν έχει ξαναγίνει, στεναχωρıέμαι πολύ»

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε στην εκπομπή «Δύο στις 10», σήμερα, Κυριακή, το πρωί και μίλησε στην Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για το πρόωρο φινάλε της σειράς “Έρωτας φυγάς” από το OPEN.

Η στεναχώρια της Πέμης Ζούνη για το OPEN

Όσα υπογράμμισε η ηθοποιός «είμαι καλά γιατί και τα νέα είναι καλά για το σίριαλ που διαβάζω ότι μάλλον θα πάμε σε άλλο κανάλι. Σταμάτησε ξαφνικά προχθές από το OPEN χωρίς να είναι το τελευταίο επεισόδιο. Ξαφνικά, βγήκε μια ανακοίνωση μέσα στην ημέρα, εκεί που μας έλεγαν πως «όχι παιδιά, θα τελειώσει ομαλά γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου». Τελοσπάντων, έγινε… ποιος ξέρει τι και σταμάτησε ξαφνικά αλλά το καλό νέο είναι ότι διαβάζω πως θα πάμε σε άλλον σταθμό».

Και συμπλήρωσε η Πένη Ζούνη «το λέω έτσι, γιατί κυκλοφορούν πολλά, αλλά μέχρι να τελειώσει το θέμα και να μπουν οι υπογραφές, η επίσημη ενημέρωση θα είναι αύριο, Δευτέρα. Από την παραγωγή όμως εμείς συνεχίζουμε γυρίσματα κανονικά, άρα προχωράμε».

Η Πέμη Ζούνη συνεχίζει τα γυρίσματα για τη σειρά “Έρωτας φυγάς”

Για την αποδοχή της σειράς από τον κόσμο και το ξαφνικό φινάλε από το OPEN, επεσήμανε «με όλο αυτό που έχει συμβεί από τον κόσμο, τέτοια στήριξη τρελή δεν έχει ξαναγίνει, στεναχωριέμαι σχεδόν για το OPEN. Γιατί είναι πολύ εναντίον τους όλο αυτό. Με τα νούμερα που έκανε και την αποδοχή του κόσμου, σχεδόν μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι, γιατί γυρνάει πολύ εναντίον τους αυτό. Εμείς επιβιώνουμε και πάμε σε ένα μεγάλο κανάλι».
Τα πιο σημαντικά