Ραγκούσης: «Μόνο με εκλογές θα σταματήσουμε την κατηφόρα»

11 Ιανουαρίου, 2022 5:54 ΜΜ
More videos

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «κυβέρνηση που δε σέβεται τον εαυτό της»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιάννης Ραγκούσης φιλοξενήθηκε στον Real Fm 97,8 και ανέφερε πως «σε σύγκριση με τις καθησυχαστικές δηλώσεις των κυβερνητικών παραγόντων που δηλώνουν αισιόδοξοι, πράγματι μπροστά μας έχουμε τα χειρότερα. Η πρόσφατη ανακοίνωση του ΠΟΥ και ενώ όλοι νομίζαμε ότι η Όμικρον είναι κάτι που μπορεί να κάνει σε τελική ανάλυση καλό, προειδοποίησε για αγνώστου προσδιορισμού παραλλαγή που μπορεί να προκύψει εξαιτίας της μεγάλης μεταδοτικότητας της Όμικρον».

Συνεχίζοντας είπε πως «το ΕΣΥ είναι ένα βήμα πριν από την απόλυτη κατάρρευση».

«Δεν έχει γίνει το μέγιστο της προσπάθειας που θα μπορούσε να είχε γίνει. Δεν μιλάμε για ανέφικτες επιλογές» πρόσθεσε.

«Δεν ξέρω που θα σταματήσει ο κατήφορος της κυβέρνησης»
Μιλώντας για τις δηλώσεις του κ. Πέτσα είπε με άλλα λόγια πως κανένας δεν θα πάρει στα σοβαρά αυτήν την κυβέρνηση.

«Δεν ξέρω πού θα σταματήσει ο κατήφορος της κυβέρνησης. Πριν από λίγο διάβασα δηλώσεις που έκανε ο κ. Πέτσας, ο οποίος είπε ότι μπορεί τελικά να μην επιβληθεί πρόστιμο στους άνω των 60 ετών που δεν θα εμβολιαστούν. Στον ΣΚΑΙ το διάβασα, είπε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο. Είναι δυνατόν να υπάρξει Έλληνας μετά από αυτά που να αντιμετωπίσει σοβαρά την κυβέρνηση;».

«Πρέπει να προσέχουμε γιατί έχουμε μια κυβέρνηση που δεν σέβεται τον εαυτό της» συμπλήρωσε.

«Όσο περνούν οι ημέρες, επιμένουμε με μεγαλύτερη ένταση για εκλογές. Εντείνουμε την πίεση γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση για να σταματήσουμε την κατηφόρα» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.