Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Ραγίζουν» καρδιές τα τελευταία λóγια της Μαίρης Χρονοπούλου: Αυτό παραδέχτηκε λίγο πριν...

«Ραγίζουν» καρδιές τα τελευταία λóγια της Μαίρης Χρονοπούλου: Αυτό παραδέχτηκε λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Μαίρη Χρονοπούλου διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι της.

Λίγο πριν τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου είχε παραχωρήσει μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και στον φίλο της Γιάννη Αρμουτίδη. Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για τους έρωτες της ζωής της, τους ρόλους που τη σημάδεψαν και το παιδί που δεν έκανε ποτέ.

«Ο Νικόλας είναι ένας εξαίρετος τύπος, ένας αυθεντικός ρωμιός. Ατακαδόρος, μου έριξε μια ατάκα και με τρέλανε. Δεν μπορώ να πω τι μου είπε. Με την πρώτη ατάκα έμεινα ξερή. Έξυπνος, ζεστό άτομο, ευφυής, ωραίο παλικάρι. Θα τον κατατάσσω στους τέλειους άντρες. Δεν ήμουν καθόλου απρόσιτη, οι ρόλοι μου προσέδωσαν μια στάμπα της προσβάσιμης κυρίας. Ότι έχω άσχημη διαγωγή. Πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου πίστευαν ότι δεν είμαι σοβαρών ηθών, εξαιτίας των ρόλων μου. Δεν ήμουν τόσο ζωηρή όσο έδειχνα στις ταινίες μου. Οι ρόλοι μου με έκαψαν. Έχω ζήσει μιάμιση φορά τον έρωτα» εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

334 1332x1536 1 1

«Δεν θα απέρριπτα έναν άντρα χοντρούλη, δεν θα τον προτιμούσα. Οι άνθρωποι που έχουν κιλά είναι δυστυχείς» τονίζει η ηθοποιός.

«Στη ζωή μου δεν μου λείπει η διασκέδαση, αλλά η αγκαλιά και η τρυφερότητα. Η ζωή μου θα ήταν πιο εύκολη αν είχα κάποιον να μου συμπαρασταθεί. Περίμενα αποτελέσματα εξετάσεων να δω αν είχα καρκίνο και δεν είχα κανέναν να ρωτήσει αν είμαι καλά. Ήμουν άτυχη στην ερωτική ζωή μου και δεν μπόρεσα να κάνω παιδιά. Μοιραίες άτυχες στιγμές. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο θα έκανα παιδιά» δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μια γοητεία, το πάει κάπου ωραία. Το φέρνει μαλακά, μαλακά, από την Αριστερά προς την κεντρώα. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε και ταράχτηκε η πόλη» σχολίασε η Μαίρη Χρονοπούλου για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Περιμένω να έρθει χαρά και πίστη στη ζωή μου. Περνάω μια άσχημη εποχή» κατέληξε η ηθοποιός.
Τα πιο σημαντικά