Ραγίζει καρδιές η μάνα του Γιώργου Καραιβάζ: «Μαζί με το Χριστό σηκώνω κι εγώ το δικό μου δράμα»

2 Μαΐου, 20217:48 ΜΜ
More videos

Ραγίζει καρδιές η μάνα του Γιώργου Καραιβάζ: «Μαζί με το Χριστό σηκώνω κι εγώ το δικό μου δράμα».Δύσκολο είναι το φετινό Πάσχα για την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς είναι το πρώτο χωρίς τον δημοσιογράφο.

Τη Μεγάλη Παρασκευή η μητέρα του αστυνομικού συντάκτη που εκτελέστηκε μπροστά στο σπίτι του από αγνώστους, «ραγίζει» καρδιές.

«Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Μαζί με τον Χριστό σηκώνω και εγώ το δικό μου δράμα» δήλωσε στο Star πηγαίνοντας τον τάφο του γιου της να ανάψει το καντηλάκι του.

«Όσο περνούν οι μέρες είναι χειρότερα. Δεν παίρνω τηλέφωνο, δεν μιλάω μαζί του. Δεν ξεπερνιέται αυτό το πράγμα. Δεν ήταν ούτε άρρωστο το παιδί μου, ούτε από τροχαίο ούτε από τίποτα ήταν. Να πω ότι ο Θεός το πήρε είτε από την απροσεξία έφυγε, το παιδί μου το έχουν διαλύσει τελείως. Είναι και του Χριστού τα πάθη, είναι και του παιδιού μου τα πάθη», είπε ακόμη η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Να τιμωρηθούν και να μην ξαναγίνει αυτό το κακό. Το τελευταίο να είναι το δικό μου το παιδί. Τελευταία μάνα που κλαίει» είπε για τους δράστες της δολοφονίας του παιδιού της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News