Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΡαγίζει καρδιές η κόρη του συζύγου της Χρύσας Σπηλιώτη: «Η αυλαία έπεσε....

Ραγίζει καρδιές η κόρη του συζύγου της Χρύσας Σπηλιώτη: «Η αυλαία έπεσε. Τίτλοι τέλους και για τους δυο μου ήρωες»

Την Κυριακή το βράδυ το τραγικότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε. Ταυτοποιήθηκε η σορός της Χρύσας Σπηλιώτη που αγνοούνταν από τη μαύρη Δευτέρα που βύθισε στο πένθος την Ελλάδα. 

Δυο μέρες πριν είχε γνωστοποιηθεί πως και ο σύζυγός της, Δημήτρης Τουρναβίτης είναι νεκρός. Ο πρωταθλητής του μοντέρνου πεντάθλου, είναι ένας από τους 26 νεκρούς στο οικόπεδο του θανάτου.

Η κόρη του, Αλίκη Τουρναβίτη, συγκίνησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αφού κάτω από το post που είχε ανεβάσει για τον αδικοχαμένο πατέρα της, έγραψε και για τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Και η αυλαία έπεσε. Τίτλοι τέλους και για τους δυο μου ήρωες. Αιωνία η μνήμη τους».

caf622945df0bb2181c6e66cb114fde8

Το σπίτι του ζευγαριού είναι ακριβώς δίπλα. Όταν ξέσπασε η  φονική πυρκαγιά προσπάθησαν να τρέξουν για να σωθούν. Η Χρύσα Σπηλιώτη μέσα στον πανικό δεν μπορεί να βρει τον άντρα της και αποφασίζει να μην ακολουθήσει μια ομάδα ανθρώπων, που κατευθυνόταν προς την παραλία. Τότε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου της λέει : “Ή έρχεσαι ή καίγεσαι”, με την ηθοποιό να του απαντά πως έχασε τον σύζυγο της και πρέπει να τον βρει. Ήταν και η τελευταία φορά που την είδε.

Η Χρύσα Σπηλιώτη είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του ‘90, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό από το σίριαλ «Καρέ της Ντάμας».

"Και εγώ σε χάνω… Μίλα μου! Άκου τι θα πω ψηλά τα χέρια γιατί τόσο σ αγαπώ… μίλα μου…. Και μένω αταξίδευτος! "

Δημοσιεύτηκε από Aliki Tour στις Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Τα πιο σημαντικά