Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 44χρονης Γλυκερίας

1 Ιουνίου, 2021 9:21 ΜΜ
More videos

Θρηνεί η Κρήτη – Βουβός πόνος και αναπάντητα γιατί

Με πόνο ψυχής και αναπάντητα «γιατί» η οικογένεια και οι φίλοι της 44χρονης Γλυκερίας που έσβησε μετά από το σπάνιο σύνδρομο θρόμβωσης της είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο.

Η 44χρονη Γλυκερία που παρουσίασε θρομβοπενία και θρόμβωση στον εγκέφαλο μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή άφησε τελικά την τελευταία της πνοή μετά από πολλές μέρες νοσηλείας σε ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η γυναίκα ήταν εγκεφαλικά νεκρή ενώ οι γιατροί και η οικογένειά της ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Η κηδεία της μητέρας που άφησε πίσω της τρία ανήλικα παιδιά πραγματοποιήθηκε στη Λιχριά Ρεθύμνου το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Creta24. Τραγική φιγούρα ο καταρρακωμένος σύζυγός της, ο οποίος με οργισμένη ανακοίνωσή ζήτησε απαντήσεις από την πολιτεία για τον θάνατο της γυναίκας του και έθεσε το ερώτημα γιατί η Επιτροπή Εμβολιασμών επιτρέπει να χορηγείται το συγκεκριμένο σκεύασμα σε γυναίκες κάτω των 50 ετών, τη στιγμή που σε άλλες χώρες έχουν ήδη θέσει ηλικιακά όρια.

Ο σύζυγος τη Γλυκερίας

Ακολουθήστε μας στο facebook: