Ραφήνα: Αυτός είναι ο άνδρας που αποπειράθηκε να αρπάξει 13χρονη μαθήτρια

1 Ιουνίου, 202112:34 ΜΜ
More videos

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών βρίσκεται από τις έντεκα το πρωί ο άνδρας ο οποίος κατηγορείται πως αποπειράθηκε να αρπάξει με τη βία μία ανήλικη μαθήτρια στη Ραφήνα την περασμένη εβδομάδα. Ο κατηγορούμενος προσήλθε στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων συνοδεία αστυνομικών και πέρασε κατευθείαν το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Ο συγκεκριμένος άνδρας κατηγορείται πως αποπειράθηκε να απαγάγει τουλάχιστον μια φορά, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσπάθησε να προσεγγίσει άλλη μια το συγκεκριμένο κορίτσι λίγες ημέρες νωρίτερα.

Το κορίτσι, χάρη στην ψυχραιμία της και την ενημέρωση που είχε από τους γονείς της, έβαλε αμέσως τις φωνές, κινητοποιώντας τους κατοίκους του κεντρικού δρόμου της Ραφήνας. Περίοικοι κατέγραψαν την πινακίδα και την έδωσαν στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον εντόπισαν άμεσα.

Έπειτα από έρευνες στο όχημα του βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια. Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για αδικήματα που αφορούν απάτες, ενώ αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί με ιδιαίτερη προσοχή είναι εάν έδρασε από μόνος του ή εάν αποτελεί μέλος κυκλώματος το οποίο προχωρά σε αρπαγές και απαγωγές κοριτσιών με στόχο την κακοποίηση τους.

“Ήταν η δεύτερη φορά που την προσέγγισε” λέει η μητέρα

“Άρχισε με το “γεια σου κούκλα”, το πιο χυδαίο πράγμα που μπορεί να πει κάποιος σε ένα παιδί” τόνισε η μητέρα. Η ίδια σημείωσε ότι ο άνδρας είχε πιει, ήταν μεθυσμένος και η άρνηση της 13χρονης να μπει στο αμάξι του, του προκάλεσε εκνευρισμό.

Περιέγραψε πώς η κόρη της προσέγγισε ένα ζευγάρι για να ζητήσει βοήθεια και έκανε γνωστό ότι πριν από ένα μήνα ο 45χρονος επιχείρησε και πάλι να προσεγγίσει την ανήλικη.

“Αυτός ο άνθρωπος ψαχνόταν να βρει ένα θύμα. Το είχε ξανακάνει” κατέληξε.

Δείτε τι είπε η μητέρα της 13χρονης:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News