Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΡαφαέλα Πιτσικάλη: Το συγκινητικό μήνυμα της αδελφής της – «Εύχομαι τα παιδιά...

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Το συγκινητικό μήνυμα της αδελφής της – «Εύχομαι τα παιδιά μου να σου μοιάσουν»

Συγκίνηση και ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια της αδερφής της Ραφαέλας Πιτσικάλη, της 21χρονης που έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη και η αδερφή της, Μαρία, ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok με φωτογραφίες από τη ζωή της και το τραγούδι «Νερό στη βάρκα μας», για να τιμήσει και αποχαιρετήσει την αδερφή της, η οποία έδωσε συγκλονιστική μάχη με τον καρκίνο.

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος. Σ’ ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε. Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου» έγραψε η αδελφή της Ραφαέλας στο Tik Tok.

Δείτε το βίντεο

@marypitsikali

Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε.Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυριώς με έκανες να εκτιμίσω την κάθε στιγμή.Έγινες άγγελος🤍Σ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα.Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου.Μπόρα είναι και πέρασε🌈.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου🕊️ Σ’αγαπώ #rafaelapitsikali 24.01.2024

♬ Nero Sti Varka – Martha Frintzila & Orestis Ntantos

Τα πιο σημαντικά