Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΡαφαέλα Πιτσικάλη: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός από τον πατέρα της – «Παιδί μου,...

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός από τον πατέρα της – «Παιδί μου, θα έρθουμε να σε βρούμε εκεί που είσαι»

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη, το 21χρονο κορίτσι από τα Χανιά που έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ραφαέλα, που αντιμετώπιζε μια σπάνια μορφή της νόσου (σάρκωμα Ewing), είχε επιλέξει να μοιραστεί τη μάχη που έδινε τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας ενεργή παρουσία στα social media.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, Ανδρέας Πιτσικάλης αποχαιρέτησε την κόρη του με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ραγίζοντας καρδιές για την απώλεια της 21χρονης Ραφαέλας.

«Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας. Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ότι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας. Να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε την υγεία σας. Σ’ αγαπάμε παιδί μου και μας λείπεις πολύ» έγραψε ο κ. Πιτσικάλης.

Τα πιο σημαντικά