Ράδιο Αρβύλα: «Εμείς ένα συνεργάτη παίρνουμε και τσεκάρουμε τι καπνό φουμάρει»

14 Δεκεμβρίου, 20213:49 ΜΜ

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία που θέλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από τους Ράδιο Αρβύλα να διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο πρώην συντρόφου του σε site πορνό.

Ο Αντώνης Κανάκης ήταν εμφανώς ταραγμένος και ανακοίνωσε πως επικοινώνησε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και του μετέφερε την απόφαση της απομάκρυνσής του από την εκπομπή.

Μάλιστα, τόνισε πως του εξέφρασε την οργή του που δεν τους είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό, χωρίς να κρύβει τον θυμό της ομάδας, επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές την λέξη αυτή.

Τόνισε δε, πως η ομάδα νιώθει «προδομένη»από την συμπεριφορά του -μέχρι πρότινος- συνεργάτη της, καταδικάζοντας την συμπεριφορά του και εκφράζοντας απερίφραστα την συμπαράσταση όλων στην κοπέλα που έχει κάνει την σοκαριστική καταγγελία, ενώ σχετική ανακοίνωση έκανε και ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1.

Στο διαδίκτυο όμως έχει γίνει viral ένα παλαιότερο βίντεο των Ράδιο Αρβύλα, όταν ασκώντας κριτική στην Υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για την επιλογή του Λιγνάδη στη διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου, έλεγαν χαρακτηριστικά

” Είναι υποχρέωση της να ξέρει. Εδώ εμείς έναν συνεργάτη παίρνουμε και τσεκάρουμε τι καπνό φουμάρει πριν τον βάλουμε στο μαγαζί μας”, ενώ ζητούσαν την παραίτηση της για λόγους ευθιξίας.

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News