Ράδιο Αρβύλα: Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς στην εκπομπή

10 Ιανουαρίου, 2022 8:53 ΜΜ
More videos

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, έναν μήνα μετά τη διακοπή τους. Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς εμφανίστηκαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες χωρίς κάποια προσθήκη στην ομάδα τους και φαίνεται πλέον πως στο τραπέζι θα κάθονται οι 3 τους.

Το Sugar Baby Love των «The Rubettes» έπαιξε στους τίτλους αρχής όπως σε κάθε εκπομπή τα τελευταία χρόνια και στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι τρεις παρουσιαστές. «3 μαγικός αριθμός ειδικά στην Ελλάδα. Σκεφτήκαμε μην ονομάζαμε την εκπομπή 3 πουλάκια κάθονται, 3 και ο κούκος, 3 λαλούν και 2 χορεύουν, τα 3 γουρουνάκια, τα 3 γουρουνάκια στα τούρκικα αλλά τίποτα δεν μας κάθισε καλά. Οπότε κυρίες και κύριοι ξεκινά το Ράδιο Αρβύλα», ακούστηκε στην αρχή της εκπομπής ενώ οι Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς… κάθονταν προσοχή.

«Να μην το κάνουμε μεγάλο θέμα, πόσα βίντεο και ευχές έχουμε από εσάς αλλά δεν μπορούμε να τις δείξουμε όλες. Παλιόπαιδα μας συγκινήσατε. Το μόνο που θέλουμε να πούμε στο 2021 που φεύγει είναι…» είπε ο Αντώνης Κανάκης και προβλήθηκε ένα βίντεο όπου ένας άνδρας αναφωνούσε «ου» και έλεγε «666». «Είναι η πρώτη φορά που θα βλέπετε το αριστερό προφίλ του Κιούση που είναι τόσο χάλια όσο το δεξί οπότε θα είναι το ίδιο», είπε ο Αντώνης Κανάκης και ανέφερε πως στην εκπομπή είναι ο Γιάννης Σερβετάς, «ο ΠΑΣΟΚτζής με νέο κόμμα, η Βανέσα, ο Κωστάκης».