Ραχήλ Μακρή για τροχαίο: «Κακώς φορούσα γόβες και οδηγούσα»

21 Οκτωβρίου, 2020 9:03 ΠΜ
More videos

Θύμα τροχαίου έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας η Ραχήλ Μακρή. Η πολιτικός, όπως ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, είχε το τροχαίο την στιγμή που μετέβαινε για πρόβα καθώς συμμετέχει στο «Just 2us».

Η κ. Μακρή, μιλώντας στην εκπομπή εξήγησε πώς έγινε το τροχαίο ενώ τόνισε πως χτύπησε λίγο το πόδι της.

«Είμαι καλύτερα, πονάει λίγο το πόδι μου και πιστεύω να τα πάω λίγο καλύτερα γιατί ο γιατρός μου συνέστησε χθες το βράδυ να το ξεκουράσω λίγο ώστε να μην υπάρχει περαιτέρω πρόβλημα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Από το 1998, Κατερίνα μου, οδηγώ και πρέπει να πω ότι δεν έχω ποτέ τρακάρει. Το σοκ μου ήταν μεγάλο γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς πως έγινε».

Περιγράφοντας πώς έγινε το τροχαίο, η κ. Μακρή είπε: «Ο οδηγός μπροστά μου, που ήταν και ευγενέστατος, μπερδεύτηκε με μια σακούλα που την πήρε ο αέρας και κοκάλωσε το αυτοκίνητο του ξαφνικά γιατί νόμιζε ότι ήταν μια γάτα. Αποτέλεσμα ήταν εγώ, που οδηγούσα το αυτοκίνητο του συζύγου μου, μέχρι να προλάβω να καταλάβω από το σοκ μου να σταματήσω το αυτοκίνητο, χτύπησα με δύναμη επάνω του».

Και πρόσθεσε: «Επειδή κακώς φορούσα γόβες και οδηγούσα, χτύπησα το πόδι μου και θα πω πως οι γυναίκες δεν πρέπει να φοράμε γόβες όταν οδηγάμε. Φορούσα ζώνη, πάντα φοράω και πάντα πρέπει να φοράμε. Απλά το λάθος μου θεωρώ πως ήταν το τακούνι του παπουτσιού. Διαφορετικά λέω πως δεν θα είχα πρόβλημα τώρα».