Ραχήλ Μακρή για Μαρσέλο: «Έβαλαν 27.000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες για έναν κλωτσοτοπιό»

6 Σεπτεμβρίου, 2022 9:08 ΜΜ
More videos

Σε… μπούμερανγκ εξελίχθηκε για τη Ραχήλ Μακρή η προσπάθεια να «καυτηριάσει» την παρουσία δεκάδων χιλιάδων φίλων του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την παρουσίαση του Βραζιλιάνου άσου Μαρσέλο.

Η πρώην βουλευτής, που συνηθίζει να «ερεθίζει» τα ένστικτα των χρηστών των social media με τις αναρτήσεις της, χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των «ερυθρόλευκων» οπαδών, που έσπευσαν να υποδεχθούν τον Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου, ο οποίος θα «κοσμεί» πλέον με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα.

Η Ραχήλ Μακρή, λοιπόν, αφού έγραψε χθες το βράδυ στο Facebook ότι «έβαλαν 27000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες μπροστά σε έναν κλωτσοτοπιό. 27.000! Δεν υπάρχει σωτηρία», άκουσε τα… εξ αμάξης, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να… επιμείνει στη θέση της, με μια ακόμη πιο προσβλητική τοποθέτηση: «Θίχτηκαν για το μαϊμούδες αυτοί που όταν τους φόρεσαν φίμωτρα σαν μαϊμούδες και έτρωγαν ξύλο γιατί βγήκαν από το σπίτι δεν είπαν τίποτα και μπήκαν όπως συνηθίζουν να βγάλουν τα εγκληματικά τους ένστικτα και να επιτεθούν με ύβρεις και απειλές. Νομίζουν ότι όλοι είμαστε φανατικοί οπαδοί όπως αυτοί και ανήκουμε σε οπαδικά μαντριά. Άντε γεια ρε και καλό χειμώνα. Στα τσακίδια σε ποιον δεν αρέσει η αλήθεια» έγραψε σχετικά.

Τι κατάφερε; Να κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη… για την ίδια.

Μετά τις νέες λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκε, αναγκάστηκε, τελικά, να «κατεβάσει» τις επίμαχες αναρτήσεις της. Τα σχόλια, ωστόσο, στη σελίδα της στο Facebook, συνεχίζουν πλέον να πέφτουν «βροχή» ακόμα και σε παλαιότερα ποστ της, με την ίδια να κάνει και μία τρίτη ανάρτηση, γράφοντας: «Θα παρακαλούσα να αποχωρήσουν από το προφίλ μου φανατικοί όλων των μαντριών. Μου προκαλούν αηδία, δεν έχουν καμία σωτηρία και δεν αλλάζουν την γνώμη μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προκλήσεις της Ραχήλ Μακρή είχε απαντήσει ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, με δική του ανάρτηση, στην οποία έγραφε: «Παρακαλούνται οι 27.000 μαϊμούδες που βρεθήκαμε στο Καραϊσκάκη και τα εκατομμύρια μαϊμούδες που δεν μπόρεσαν να βρεθούν εκεί να χοροπηδήσουν, να μπουν στο facebook της σοβαρότατης αυτής πολιτικού και να τις εκφράσουν τις ευχαριστίες τους που διέκοψε την προσπάθειά της να σώσει τον τόπο και μας σκέφτηκε…».