Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του Μενιου Φουρθιώτη

17 Απριλίου, 2021 12:01 ΠΜ
More videos

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πυροβόλησαν τουλάχιστον 15 φορές με στόχο ένα παλιό φυλάκιο που υπάρχει δίπλα από την είσοδο της οικείας. Παλαιότερα υπήρχε εκεί ιδιωτική φύλαξη και το τελευταίο χρονικό διάστημα κανείς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι κάλυκες που έχουν βρεθεί είναι των 7.62mm, κάτι που παραπέμπει σε πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει αποκλείσει τον χώρο, ενώ γίνονται αναζητήσεις για τους δράστες.

Να θυμίσουμε ότι λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στα βόρεια προάστια στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δέχθηκαν πυρά από αναβάτες μηχανής με όπλο διαμετρήματος και αυτό 7.62mm.

Εύλογα θα εξεταστεί το να σχετίζονται τα δύο περιστατικά. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, εάν ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν στο σπίτι του.

”Γιώργο, με σκοτώνουν”

Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη, Γιώργος Σφακιανάκης, ήταν αυτός που ειδοποίησε καθώς τη στιγμή που έπεσαν μιλούσε ο ίδιος στο τηλέφωνο με τον Μένιο Φουρθιώτη. Όπως περιγράφει ο κρότος των πυροβολισμών ήταν έντονος που ακούστηκε από το τηλέφωνο, ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης αναφώνησε ”Γιώργο, με σκοτώνουν”. Ο Μένιος Φουρθιώτης σταμάτησε να αποκρίνεται στο τηλέφωνο ενώ ο Γιώργος Σφακιανάκης συνέχισε να ακούει πυροβολισμούς από την άλλη άκρη της γραμμής.

Ακολουθήστε μας στο facebook: