Γερμανοί πυροσβέστες εκπαιδεύονται να αφαιρούν πώματα πρωκτού και δαχτυλίδια από πέη

Μάιος 19, 2018 7:37 ΜΜ
More videos

Πόσες φορές έχουμε διαβάσει για σeξουαλικά βοηθήματα που έχουν κολλήσει σε περίεργα μέρη στα σώματα ανθρώπων; Μάλλον, πολλές φορές. Αυτό δεν είναι κακό, αφού ο καθένας έχει τα γούστα, αλλά σίγουρα όλοι πρέπει να γνωρίζουμε τα όριά μας.

Έτσι, μάλλον της αυξανόμενης ζήτησης οι πυροσβέστες στην Γερμανία εκπαιδεύονται για να αφαιρούν πώματα από τα οπίσθια και δαχτυλίδια από τα πέη.

Όσο αστείο και αν φαίνεται σε πολλούς σίγουρα το να έχεις ένα δαχτυλίδι κολλημένο στο πέος σου δεν είναι ευχάριστο και η αφαίρεσή του απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση και σταθερό χέρι.

Σε ένα εκπαιδευτικό κέντρο στην Δρέσδη 600 πυροσβέστες έμαθαν πως να αντιμετωπίζουν κολλημένα σeξουαλικά βοηθήματα στα γεννητικά όργανα.

Στις περίεργες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την εκπαίδευση φαίνεται ένας δονητής να βγαίνει από ένα ύφασμα και να έχει ένα δαχτυλίδι κολλημένο πάνω του. Οι πυροσβέστες έμαθαν πως να απομακρύνουν το δαχτυλίδι χωρίς να βλάψουν τον άντρα.

 CEN

“Η ευαισθησία και η λεπτή δουλειά μετράνε”, ανέφερε ο εκπαιδευτής Έρικ Φόρμπεργκ.

Οι πυροσβέστες έμαθαν πρώτα πως να δένουν με επίδεσμο το πέος για να αποφύγουν περισσότερους τραυματισμούς και στην συνέχεια να απλώνουν μια κρέμα για να αποτρέψουν τα εγκαύματα.

CEN

Πρόσφατα, οι πυροσβέστες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό ενός αθλητή που είχε κολλήσει το πέος του μέσα στην τρύπα σε ένα βαράκι.

Γενικά, οι πυροσβέστες έμαθαν ότι η όλη διαδικασία πρέπει να διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

“Την τελευταία φορά είχαμε έναν άντρα που δεν μπορούσε να βγάλει το δάχτυλό του από μια μπάλα του μπόουλινγκ. Σε μια άλλη περίπτωση έπρεπε να αφαιρέσουμε ένα δαχτυλίδι από ένα πέος στο νοσοκομείο”, ανέφερε ο Έρικ.

[ladbible]

Ακολουθήστε μας στο facebook: