Πύργος: Ηλικιωμένος έβγαλε καραμπίνα σε παιδιά γιατί τον ενοχλούσε το παιχνίδι τους

9 Ιουνίου, 2021 11:23 ΠΜ
More videos

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη σύμφωνα με μαρτυρίες στην περιοχή της Δεξαμενής στον Πύργο αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ένας ηλικιωμένος άνδρας κάτοικος της περιοχής, βγήκε από το σπίτι του κρατώντας καραμπίνα την οποία – σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες περίοικων έστρεψε προς τα παιδιά που έπαιζαν εκεί.

Τα παιδιά έντρομα έσπευσαν να κρυφτούν μη γνωρίζοντας ποιες είναι οι προθέσεις του ηλικιωμένου, που δήλωσε ενοχλημένος από το παιχνίδι των παιδιών.

Πρώτοι στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που με ψυχραιμία αντιμετώπισαν την κατάσταση αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που υπάρχουν και αφαίρεσαν από τον ηλικιωμένο το όπλο.

Άλλωστε υπάρχει το πρόσφατο προηγούμενο στην επικαιρότητα με τον ηλικιωμένο στην Κέρκυρα που δολοφόνησε δύο ανθρώπους με τους οποίους είχε διαφορές. Το μυαλό των αστυνομικών πήγε κατευθείαν σε αυτή την περίπτωση και ενήργησαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα να υπάρξει αντίδραση εν βρασμώ που θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ χειρότερες καταστάσεις.

Ο ηλικιωμένος που φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προσήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες και αναφορές των παιδιών που ήταν στο σημείο, ο ηλικιωμένος φέρεται να έχει στο παρελθόν αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο.

dexameni epeisodio 2

dexameni epeisodio 3

dexameni epeisodio 4

dexameni epeisodio 5

dexameni epeisodio 6

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: