Πύργος Ηλείας: Γονιός-Αρνητής απείλησε ότι θα πάει στο σχολείο με καραμπίνα

27 Σεπτεμβρίου, 20216:14 ΜΜ
More videos

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν οι αντιδράσεις των γονέων αρνητών του κορωνοϊού και των εμβολίων. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας με γονιό που απείλησε ότι θα πάει στο σχολείο με καραμπίνα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό στον Πύργο Ηλείας και ήρθε στο φως από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δ. Ελλάδας, Κώστα Γιαννόπουλο, μέσω της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα, ένας γονιός τηλεφώνησε στον Διευθυντή Εκπαίδευσης του Νομού Ηλείας και απείλησε ότι θα παει με καραμπίνα στο σχολείο επειδή του έλεγαν ότι ο γιος του έχει κορωνοϊό ενώ εκείνος επέμενε ότι ήταν μια απλή γρίπη.

Ευτυχώς, η απειλή του γονέα αρνητή δεν έγινε πραγματικότητα καθώς σε μια τέτοια περίπτωση δάσκαλοι, μαθητές και γονείς θα βρίσκονταν μπροστά σε ένα εφιαλτικό σκηνικό.

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε ότι πάλι στην Ηλεία, πριν από δύο ημέρες, ένας ακόμη γονέας αρνητής της μάσκας βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης μετά από επεισόδιο με εκπαιδευτικό. Μάλιστα πήγε στα δικαστήρια Πύργου ντυμένος τσολιάς.

Ο ίδιος, όπως υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή, είναι ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας και δεν δηλώνει αρνητής του κορωνοϊού αλλά της μάσκας και του εμβολίου, στην παρούσα φάση.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News