Πυρ και μανία η Μάρω Λύτρα με τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

28 Δεκεμβρίου, 201710:21 ΜΜ

Έξαλλη έκαναν τη Μάρω Λύτρα τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα λίγο πριν σταματήσει τη ραδιοφωνική του εκπομπή για την καταγγελία της τραγουδίστριας ότι είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό επώνυμο Έλληνα.

«Τώρα το θυμήθηκε… Ξέρω ‘γω; Ίσως θέλει να βγάλει κανένα καινούργιο τραγούδι», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, η Μάρω Λύτρα ξεσπάθωσε: «Λιάγκα ποιος είσαι; Γιατί είσαι στην τηλεόραση; Είσαι σκ… δημοσιογράφος και ατάλαντος και ένας βαρετός άνθρωπος χωρίς χάρισμα. Έγινες διάσημος προσβάλλοντας ανθρώπους σε πρωινάδικα. Η βραδινή εκπομπή σου είναι μια φθηνή κόπια αμερικανικών. Δεν είσαι αστείος, δεν είσαι γοητευτικός και οι ερωτήσεις σου είναι βαρετές όπως και εσύ…

Έκατσα και σε άκουσα να με μειώνεις. Και τώρα θα επιστρέψω τη χάρη. Είσαι τόσο τίποτα, που γίνεσαι κάτι επειδή μιλάς για άλλους. Αυτοί που μένουν σε γυάλινα σπίτια δεν πρέπει να πετάνε πέτρες. Δεν χρειάζομαι την τηλεόραση σου πλέον. Δεν πουλάω τίποτα και θα σου πω γιατί το λέω τώρα. Ίσως προσπάθησα να το πω αλλά κανείς δεν με άκουσε γιατί το timing είναι τα πάντα. Και κυρίες περιμένω περισσότερα από εσάς.

Κατηγορήθηκα επίσης ότι όλο αυτό το δημιούργησα μόνη μου. Δεν ισχύει αυτό. Περιμένω για τα δικαιώματα μου. Δεν είμαι μόνη μου. Ξέρω πολλές στις οποίες έχει κάνει το ίδιο, αλλά εκείνες νομίζουν ότι είναι οκ! Γι’ αυτό Γιώργο Λιάγκα κλείσε το αμόρφωτο στόμα σου, γιατί, όταν είπα παγκόσμιο, εννοούσα ότι μένω στον Καναδά και αυτό έγινε στην Ελλάδα. Κι εσύ αγαπητέ μου είσαι ο τελευταίος που μπορεί να προσβάλλει ανθρώπους».

[newsbeast]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News