Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠυρ και μανία ο Καλλιάνος: Βγήκε στην τηλεόραση και τα είπε έξω...

Πυρ και μανία ο Καλλιάνος: Βγήκε στην τηλεόραση και τα είπε έξω από τα δόντια – «Το καλό παιδί τελείωσε» 

Αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες από τη διοίκηση και τους γιατρούς της αγγειοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, είναι ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του “Αττικόν”. Να κάνουν τα πάντα για τον πατέρα μου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Θα φτάσω το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος στο Live News.

Δείτε το βίντεο:Ο κ. Καλλιάνος χαρακτήρισε την ανακοίνωση του νοσοκομείου «γλυκανάλατη», υπογραμμίζοντας πως «εύχομαι, αν έχει παιδιά ο διοικητής του “Αττικόν” κ. Αποστολόπουλος και ο κάθε γιατρός που είναι στη συγκεκριμένη κλινική του νοσοκομείου, να μην δουν τα παιδιά αυτών των ανθρώπων τον πατέρα τους να παλεύει όπως είδα εγώ τον δικό μου».

Όπως εξήγησε ο κ. Καλλιάνος ο πατέρας του είχε διαβητικό πόδι, είχε ζάχαρο και τις τελευταίες μέρες το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού άρχισε να μαυρίζει. Πρώτα τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου τους είπαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αγγειοχειρουργικό περιστατικό.

«Στη συνέχεια, τον πήγαμε στο “Αττικόν”, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι “ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές”», ανέφερε ο κ. Καλλιάνος και επισήμανε: «Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα».

«Ο καθηγητής σε μια τόσο βαριά περίπτωση ασθενούς όπως ο πατέρας μου έκρινε πως δεν χρειαζόταν να μπει εντατική. Δε φαντάζεστε, πόσο βαθιά θα φέρω το μαχαίρι στο κόκκαλο. Γλυκανάλατη ανακοίνωση από τον διοικητή του νοσοκομείου που δεν είναι διοικητής», είπε και πρόσθεσε:

«Ζητούσαμε να μπει σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και μας έλεγαν ότι πήγαινε καλύτερα. Ο πατέρας μου τελικά έπαθε ανακοπή και τώρα είναι στην εντατική. Έπρεπε να μπει νωρίτερα. Τη νύχτα σχεδόν “έφυγε” ο πατέρας μου – Τον επανέφεραν αλλά δίνουν 5 με 15% πιθανότητα να ζήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιάνος.

Δακρυσμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κóπnκε η μıσń μου ζωń, αuτó που έκαναν στον πατέρα μου θα το πλnpώσouν»

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στα social media ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιανός.

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας του πατέρα του δακρυσμένος και γράφει χαρακτηριστικά: Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά.

Συγκεκριμένα όπως περιγράφει:

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο.

Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

Δείτε το βίντεο:

Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ.

«Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες».

Τα πιο σημαντικά