Πώς να τηλεφωνήσετε δωρεάν σε κάθε γωνιά του κόσμου.

11 Δεκεμβρίου, 20163:09 ΠΜ

Το διαδίκτυο έχει καταστήσει δυνατό να ερχόμαστε σε επαφή με όσους θέλουμε όσο μακριά κι αν είμαστε. Τι μπορείτε να κάνετε όταν ο άνθρωπος με τον οποίο θέλετε να επικοινωνήσετε, δεν είναι συνδεδεμένος;

Έχουμε βρει 5 υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις προς οπουδήποτε στον κόσμο και να αποφύγετε το κόστος στις μεγάλες αποστάσεις.

Flash2Voip

Μια βολική και εύκολη στη χρήση υπηρεσία για εκείνους που συχνά πρέπει να κάνουν σύντομες διεθνείς κλήσεις. Απλά κάντε την εγγραφή. Είναι διαθέσιμες ακόμη και βίντεο κλήσεις. Όμως, μόνο τα 5 πρώτα λεπτά είναι δωρεάν.

VoipDiscount

Το VoipDiscount είναι μια εφαρμογή για να καλέσετε σταθερά τηλέφωνα σε μια σειρά από χώρες, αλλά οι δωρεάν κλήσεις είναι διαθέσιμες μόνο αν έχετε τουλάχιστον κάποια χρήματα στο λογαριασμό σας.

IEvaphone

Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή για κλήσεις από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Μετά την εγκατάσταση, λαμβάνετε 10 δώρα που σας επιτρέπουν να κάνετε άμεσα δωρεάν κλήσεις. Έπειτα, μπορείτε να λάβετε περισσότερα βλέποντας βίντεο ή κάνοντας εγκατάσταση ενός παιχνιδιού.

Free Call

Η εφαρμογή αυτή είναι δωρεάν με μόνη προϋπόθεση να αγοράσετε μια κάρτα των 10 ευρώ. Στη συνέχεια, θα έχετε 300 λεπτά την εβδομάδα και δωρεάν γραπτά μηνύματα σε οποιαδήποτε χώρα.

Jaxtr

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, θα πρέπει να εγγραφείτε και να πάρετε έναν ατομικό αριθμό τηλεφώνου. Οι δωρεάν κλήσεις είναι διαθέσιμες μόνο μέσω WiFi και τα γραπτά μηνύματα απαιτούν μια ειδική εφαρμογή στον υπολογιστή ή το κινητό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε μηνύματα SMS επ ‘αόριστον σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News