Πώς είναι σήμερα Πάολα, Σοράγια και Εσμεράλντα;

4 Ιανουαρίου, 2015 12:01 ΠΜ
More videos

Λατρεμένες μεξικάνικες υστερίες, πρίγκιπες και κακές μάγισσες Αν δεις ένα είναι σα να τα έχεις δει όλα: Τεράστια οικογένεια ζει στην έπαυλη μέχρι τρεις γενιές πίσω.

Κουτσομπόλες καθαρίστριες με ασπρόμαυρες στολές και ένρινη φωνή περιτριγυρίζουν καλοκάγαθες γιαγιάδες που έχουν στα πόδια τους ξανθά πανέμορφα παιδιά κουρεμένα καπελάκι.

Χαρακτήρες απελπιστικά κακοί ή χριστιανικά καλοί σε μια μοιραία μανιχαϊστική προβολή της πραγματικότητας.

Αγαθή Πανέμορφη Πρωταγωνίστρια με χρηστά ήθη, χαλί για όλους, ερωτεύεται απρόσμενα τον πρίγκιπα, ενώ όλες προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Κακιά Υστερική Αντίπαλος πλούσια και αλαβάστρινη φωνάζει πολύ και βάζει τρικλοποδιές στο φτωχό κορίτσι με την καλή καρδιά.

Μετά από μηχανορραφίες, χαμένα παιδιά, πυρκαγιές, πεσίματα από σκάλες, τύφλωση, απώλεια μνήμης και νοσοκομεία, το καλό νικά, η Αγαθή Πανέμορφη Πρωταγωνίστρια παντρεύεται τον Πρίγκιπα και η Κακιά Υστερική πεθαίνει/καίγεται/σαπίζει στη φυλακή.

Και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα. Πάολα-Παολίνα (La usurpadora- Η Σφετερίστρια)

image Αδίστακτη πλούσια με σαρδόνιο γέλιο ζητάει από την καθαρίστρια σε κλαμπ και χαμένη της δίδυμη, Παολίνα, να την αντικαταστήσει για ένα χρόνο στην έπαυλη των Μπράτσο, για να πάει ταξίδι με τον εραστή της. image Στο μεταξύ παθαίνει αυτοκινητιστικό και πέφτει σε κώμα. Πάντα πορσελάνινη και με βαμπ χείλια. Από κάποιο σημείο και μετά έχει ξυπνήσει και τους κοροϊδεύει όλους. image Δεκάδες τηλεφωνήματα από το νοσοκομείο στην Παολίνα με το αυτάρεσκο, υπέροχο «Γεια σου Σφετερίστρια» Η Πάολα (Γκαμπριέλα Σπάνικ) σήμερα είναι 40 ετών: image image Εστεφάνια: Η σπαστική-θετή αδερφή του Κάρλος Ντανιέλ που μισούσε την Πάολα image Σήμερα η Εστεφάνια (Σαντάλ Αντέρε) είναι 42 ετών: image Η γιαγιά Πιεδάδ– δεν ζει σήμερα, πέθανε το 2000 image image Στο τέλος, Η Πάολα πεθαίνει δεν θυμάμαι πως, λογικά κάπως σοκαριστικά, νομίζω ξανατρακάρει, η Παολίνα παντρεύεται τον Κάρλος Ντανιέλ και ζουν ευτυχισμένοι με τον Καρλίτος και το άλλο ξανθό γαλαζοαίματο κοριτσάκι.


Μαρία της Γειτονιάς (Maria la del Barrio) image Καλόψυχο φτωχοκόριτσο μπαίνει στο σπίτι των Ντε λα Βέγκας για να δουλέψει ως υπηρέτρια και φυσικά ερωτεύεται τον Λουίς Φερνάντο. image Η Μαρία της Γειτονιάς (Ταλία) σήμερα είναι 42 ετών και μεγάλη σταρ στο Μεξικό: image Ανάμεσά τους μπαίνει η Σοράγια Μοντενέγκρο, υστερική τύπισσα που φωνάζει την Μαρία «παρακατιανή» και φιλοδοξεί να της πάρει τον πρίγκιψ Λουίς Φερνάντο. image Η Σοράγια (Ιτατί Καντοράλ) είναι σήμερα 39 ετών και τελείως διαφορετική: image image Ενώ ο Ναντίτο και η Αλίσια:  image image image image Η Μαρία χάνεται, παθαίνει αμνησία, μπαίνει στη φυλακή και στο φινάλε την απαγάγει η Σοράγια. Βάζει φωτιά στο σπίτι, η αδρεναλίνη των γιαγιάδων ανεβαίνει, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο φυ-σι-κά έρχεται ο Λουίς Φερνάντο, σώζει τη Μαρία και η Σοράγια μένει μέσα και καίγεται.


Εσμεράλντα image Το τυφλό κορίτσι που μύριζε τα λουλούδια και αγαπούσε πολύ, στο τέλος βρήκε το φως της και παντρεύτηκε. Λιγωθήκαμε. Σήμερα η Εσμεράλντα (Λετίσια Καλντερόν) είναι 46 ετών και αγνώριστη: image Και ο σούπερ γκόμενος και στα τρία έργα: Κάρλος Ντανιέλ στην Πάολα-Παολίνα: image Λουίς Φερνάντο στη Μαρία της Γειτονιάς image Χοσέ Αρμάντο στην Εσμεράλντα image είναι ο αντίστοιχος δικός μας Αλέξανδρος Σταύρου. Ο Φερνάντο Κολούνγκα, 48 ετών, σήμερα και δεν έχει αλλάξει και πολύ. image Κι όμως η πένα των διάσημων μεξικανικών τηλενουβέλων ήταν ελληνική: Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου (Σμαράγδα Καρύδη) το σενάριο και το σκυλί της κολάσεως. Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: