Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΨινάκης για Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύτnκε το metοο για να ποuλńσει 2 ρουχαλάκια»

Ψινάκης για Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύτnκε το metοο για να ποuλńσει 2 ρουχαλάκια»

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US, ο οποίος πήρε για λίγο τη θέση της Δέσποινας Βανδή, που βρίσκεται σε περιοδεία στο εξωτερικό.

Ο Ηλίας Ψινάκης ως γνωστόν δεν μασάει τα λόγια του και έτσι δεν έλειψε να ανάψουν τα αίματα, μετά την εμφάνιση του Ίαν Στρατή και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με αφορμή το Me Too.

Όλα ξεκίνησαν όταν o Ηλίας Ψινάκης την ώρα που έκανε κριτική στο ζευγάρι είπε ότι συμπαθεί τον Ίαν Στρατή αλλά όχι τη γυναίκα του, δηλαδή τη Μαίρη Συνατσάκη για όσα λέει για το Me Too. Η φράση αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου ενώ ο Ίαν Στρατής δεν πήρε θέση.
Υπενθυμίζεται ότι η Μαίρη Συνατσάκη στο πλαίσιο του Me Too είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Ηλία Ψινάκη όταν στο X Factor κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση

Ηλίας Ψινάκης: Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα- και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αν έχουμε διαφορά με έναν άνθρωπο, το λύνουμε επί προσωπικού και όχι στη τηλεόραση.
Τα πιο σημαντικά