Η ψηλότερη κούνια της Ευρώπης και μια από τις πιο τρομακτικές στον κόσμο

10 Σεπτεμβρίου, 2016 9:25 ΜΜ
More videos

Η συγκεκριμένη κούνια ονομάζεται «Over the Edge» και βρίσκεται στο Άμστερνταμ. Πρόκειται για μια νέα ατραξιόν που τοποθετήθηκε στο πρώην κτήριο της Shell σε ύψος 100 μέτρων και εγκαινιάστηκε στα τέλη Αυγούστου.

Οι τολμηροί επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από ψηλά το ιστορικό κέντρο του Άμστερνταμ, την περιοχή των Κόκκινων Φαναριών και το φημισμένο λιμάνι της Ολλανδικής πρωτεύουσας.

mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-01 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-02 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-03 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-04 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-05 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-06 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-07 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-08 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-09 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-10 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-11 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-12 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-13 mia-apo-tis-pio-tromaktikes-kounies-ston-kosmo-14

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: