Απόψε επιστρέφουν στην πατρίδα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

15 Αυγούστου, 2018 12:28 ΠΜ
More videos

Με εντολή του πρωθυπουργού, μεταβαίνει απόψε στην Αδριανούπολη το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών και τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ για να παραλάβει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και να τους μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη.

Απόψε και όχι αύριο, όπως ειπώθηκε αρχικά, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα οι δύο στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, μετά την απόφαση της τουρκικής δικαιοσύνης να αφεθούν ελεύθεροι.

Με εντολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μεταβαίνει απόψε στην Αδριανούπολη το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο και τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο για να παραλάβει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μαξίμου.

Οι δύο στρατιωτικοί θα μεταφερθούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου θα τους υποδεχτούν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής.

Υπολογίζεται το αεροσκάφος να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη μετά τα μεσάνυχτα, τις πρώτες πρωινές ώρες 1:00 π.μ. – 3:00 π.μ.

Ακολουθήστε μας στο facebook: