Ψαριανός για ανασχηματισμό: «Τους έβαλαν όλους. Συγγενείς, κουμπάρους, γκόμενες, φίλες, φίλους»

30 Αυγούστου, 20181:30 ΜΜ
More videos

Στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ, βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο κ. Ψαριανός, ανέφερε καυστικά ότι ο Αλέξης Τσίπρας “κατάφερε ένα τρομερό άνοιγμα στο πολιτικό σύστημα το οποίο καταγγέλλει. Τον Κίμωνα Κουλούρη δεν αξιοποίησε, έχει ακόμη κόσμο, καβάτζες χοντρές…”

Στις αναφορές του παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου, ότι δεν τοποθετήθηκαν νέα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γρ. Ψαριανός σημείωσε ότι: “Τους βάλαμε όλους, ότι είχαμε συγγενείς, φίλους γκο” σταματώντας εκεί την πρότασή του, με τους παρουσιαστές να ξεσπούν σε γέλια. Στην συνέχεια, ανασκεύασε, προσθέτοντας “φίλες, φίλους κουμπάρους…”

“Πιστεύω θα τα ψηφίσουν όλα, όλοι” είπε στην συνέχεια, ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι οι νέοι υπουργοί, θα ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Πάντως για το σενάρια εκλογών, εκτίμησε ότι θα γίνουν μετά την Άνοιξη, αποκλείοντας το ενδεχόμενο του Φθινοπώρου, καθώς όπως είπε, όλες οι καταστροφές είναι κοντά (όπως η τραγωδία στο Μάτι).

Για τον Φώτη Κουβέλη, είπε ότι ως αν. Άμυνας είναι για… τους γελοιογράφους, συμπληρώνοντας ότι όπως μαζί του όπως και με άλλα στελέχη της κυβέρνησης συμπορεύτηκαν μαζί για πολλά χρόνια, και πλέον, “δεν ξέρω αν στεναχωριέμαι ή αν ντρέπεται” για αυτό.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News