Ψάρι δε μπορούσε να επιπλεύσει και έτσι του έφτιαξαν μια μικρή αναπηρική καρέκλα

16 Μαρτίου, 20172:02 ΜΜ
More videos

Η Τέιλορ Ντιν, μια 19χρονη χρήστης του Youtube που δημιουργεί εκπαιδευτικά βίντεο ζώων, μόλις μοιράστηκε μια φωτογραφία με ένα χρυσόψαρο σε αναπηρική καρέκλα και το διαδίκτυο τρελάθηκε. Τη φωτογραφία της έστειλε ο φίλος της ο Ντέρεκ, ο οποίος δουλεύει σε ένα τοπικό κατάστημα με ενυδρεία. Πρόσφατα, ένας πελάτης του έφερε το χρυσόψαρό του, που έπασχε από μια νόσο στην κύστη του και δεν μπορούσε να ελέγξει την άνωσή του στο νερό. Οι προσαρμογές στη διατροφή και οι θεραπείες στο νερό δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, ο Ντέρεκ αποφάσισε να φτιάξει μια αναπηρική καρέκλα για να βοηθήσει τον μικρό φίλο του.

“Πήρα μερικούς σωλήνες, που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν στις δεξαμενές τους και τις έβαλα γύρω από το χρυσόψαρό μου. Έβαλα μερικές βαλβίδες στο κάτω μέρος, που λειτουργούσαν σαν καρέκλα για να τον στηρίζουν… Μετά πρόσθεσα μερικά βάρη στο κάτω μέρος της καρέκλας και φελιζόλ για να μπορεί να επιπλέει. Το βάρος του κάτω μέρους είναι ίδιο με την έλξη στην κορυφή, οπότε είναι πολύ λειτουργικό”, ανέφερε ο Ντέρεκ.

Η ανάρτηση της Τέιλορ έγινε αμέσως ανάρπαστη με την ίδια να σχολιάζει: “Έχω δουλέψει με πολλά τραυματισμένα ψάρια, αλλά αυτή η πράξη ήταν πραγματικά πολύτιμη και συγκινητική.”

H Τέιλορ Ντιν που φτιάχνει εκπαιδευτικά βίντεο ζώων, μόλις μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός χρυσόψαρου σε “αναπηρική καρέκλα”.

Της την έστειλε ο φίλος της ο Ντέρεκ, που δουλεύει σε ένα τοπικό κατάστημα με ενυδρεία.

Ο άντρας το πήγε ένα βήμα παρακάτω και έφτιαξε μια αναπηρική καρέκλα για ένα χρυσόψαρο, που έπασχε από νόσο της κύστης.

Αυτή η κατάσταση έκανε το ψάρι να μην μπορεί να ελέγξει την άνωσή του στο νερό.

“Το βάρος του κάτω μέρους είναι ίδιο με την έλξη στην κορυφή, οπότε είναι πολύ λειτουργικό.”

“Έχω δουλέψει με πολλά τραυματισμένα ψάρια, αλλά αυτή η πράξη ήταν πραγματικά πολύτιμη και συγκινητική.”

[Twitter] [BuzzFeed]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News