Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΨαχνά Ευβοίας: Δολοφόνησαν τον νεαρό πατέρα - «Τον κλείδωσαν και πέταξαν το...

Ψαχνά Ευβοίας: Δολοφόνησαν τον νεαρό πατέρα – «Τον κλείδωσαν και πέταξαν το κλειδί…» λέει ο αδερφός του

Νέες εξελίξεις στα Ψαχνά Ευβοίας, εκεί όπου εκτυλίχθηκε το τραγικό συμβάν με τον νεαρό αγρότη Βαγγέλη Σαγλή, να βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δηλητηριασμένος μέσα σε μία αποθήκη στα χωράφια του.

Ο αδελφός του από τον τόπο της τραγωδίας, μίλησε στην εκπομπή Φως στο Τουνελ:

«Ήταν μεσημέρι και ήμουν στη λαϊκή μαζί με τη μητέρα μου. Ο αδελφός μου ήταν σε μία καφετέρια για να πάρει καφέ. Ο ιδιοκτήτης τον είδε μια χαρά, συνομίλησαν και στο δρόμο για τα χωράφια συνάντησε έναν φίλο του, με τον οποίο κανόνισαν να βρεθούνε για να τα πουν» τόνισε, προσθέτοντας πως λίγη ώρα αργότερα τον βρήκε ο εργάτης μέσα στην αποθήκη.

«Η πόρτα ήταν κλειδωμένη απ’ έξω και το κλειδί πεταμένο στο ενάμισι μέτρο μακριά. Δεν μπορεί να έχει αυτοκτονήσει και να είναι κλειδωμένα απ’ έξω. Με το που τον είδε ο αδελφός μου, σήκωσε τα χέρια του σαν να του ζητούσε βοήθεια. Τον είδε σαν Θεό του. Ο εργάτης τον σήκωσε, τον μετέφερε στο αυτοκίνητό του αλλά δεν έβρισκε το κλειδί. Το βρήκε λίγο πιο μετά κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Ήταν σαν κάποιος να ήθελε να καθυστερήσει τη μεταφορά του στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο αδελφός του Βαγγέλη Σαλή.

Τα πιο σημαντικά